2777
2789
عنوان

شوهرم داره میره من نمیتونم تنها بمونم با اینکه بده باهام

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 53 پست
یعنی چی اخه؟وقتی نمیخواد کنارش باشی چرا میخوای بری؟شوهرت اهل خیانت هم هست که نمیخواد باهاش بری؟اصلا ...

نمیبره خب 

خیانت سابقشو داره

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بابا اون نمیبره منو برم با زورررر میرم

وقتی میبینی کتک بخوری هم شوهرت رو ول نمیکنی لطفا دفعه دیگه که کتکت زد زنگ نزن به پدرت که اونم ناراحت کنی. بزار کتکت بزنه بعدم خودت بچسب بهش تا باهات آشتی کنه

[QUOTE=377852120]وقتی میبینی کتک بخوری هم شوهرت رو ول نمیکنی لطفا دفعه دیگه که کتکت زد زنگ نزن به پدرت که اونم ناراحت ...[/QUO

خدا هیشکیو تو شرایطم نزاره

نمیبره خب خیانت سابقشو داره

چی بگم عزیزم چقدر سخته واقعا شوهر ادم که دوستت نداشته باشه دیگه دلت هیچی نمیخواد بنظرم نرو تونری اون راحت تره با رفتنت فقط خودتو کوچیک میکنی کاش اگر شرایطشو داری جداشی،چون بهرحال تن شوهرت نجسه خیانت درهر دینی اخر نجاسته💔

[QUOTE=377852120]وقتی میبینی کتک بخوری هم شوهرت رو ول نمیکنی لطفا دفعه دیگه که کتکت زد زنگ نزن به پد ...

خب برای چی به پدرت گفتی بیاد که نخوای به حرفش گوش کنی؟ فقط میخوای حرمتش از بین بره.  دیگه نگو بیاد خودت مشکلت رو حل کن

چرا خوب؟درک نمیکنم!عوض اینکه قهر کنی بری خونه پدرت ،چرا خونه پدرشوهرت بمونی؟

بزار شوهرم بره منم میرم خونه بابام  

بابامم میگ تو خونه پدرشوهرت بمون

یا نباید پدرتو تو دعواتون دخالت میدادی یا اگه بری حرف پدرت میوفته زمین خواهشا تو دعواها پای پدر و مادرو نکشین وسط بخدا اخرش میشه این که موندی بین دو نفر عزیزت

یا نباید پدرتو تو دعواتون دخالت میدادی یا اگه بری حرف پدرت میوفته زمین خواهشا تو دعواها پای پدر و ما ...

شوعر گاوم گوشیو داد دستم گفت زنگ بزن پیش مادرش