2777
2789
عنوان

دوستم به شوهرش خیانت کرد الان میخواد خودکشی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2989 بازدید | 96 پست
مرسی گلم همچنین شما

💕💕

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چی بگم انسان جایز الخطاست من بودم میبخشیدم

من نه

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
بیشتر ببینید

دوستت اشغاله ب تمام معناست

شوهرش باید بندازه اونو سطل زباله 

والا سرشو نبریده خوب کرده 😂

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

بچگی نکرده، خودش به تمام عواقبش آگاه بوده دانسته همچین غلطی کرده، خیلی بده اطرافیان رو احمق و خنگ فرض کنی تا وقتی از ماجرا بی اطلاعن به کارهات ادامه بدی وقتی فهمیدن بیوفته تو راه غلط کردم، الانم ببرینش روانپزشک فقط از خودکشی نجاتش بدین بهش بگو اون زندگی تموم شد و رفت

چقد بی ظرفیت و ذات خراب بود دختره 

و چقدر شوهرش ادم درستی بوده خدا کمکش کنه زندگی خوبی نسیبش بشه الهی 

طفلی صددد خودشو گزاشته برا ینفر ک مثلا چیزی کم نزاشته باشه اونوقت طرف خیانت کرده جای تشکر 🥲 چ حالی داشته لحظه ای ک خیانتو فهمید؛  خدا میدونه

اکثر ما برای چیزهایی میجنگیم که ابتدایی ترین داشته های دیگرانه و این یه تراژدیه :)

والا شوهر دوستت جوانمردی کرده و انسانیت به خرج داده دمش گرم به دوستت بگو سر توبه اش وایسه و بدونه تقاص کارش رو باید پس بده با خودکشی چیزی درست نمیشه آخرت خودشم بیشتر از این خراب نکنه