2777
2789

دیشب تا صبح من و خواهر دوستم نشسته بودیم پای دوستم می‌خواسته خودکشی کنه دیشبم خواهرش فهمید سریع قرص ها برنج رو ازش گرفته بود نذاشت بعد به من زنگ زد رفتم پیششون تا صبح 

جریان از این قراره دوستم یک شوهر فوق العاده داشت

شوهرش عاشق دوستم بود

شوهرش خوش‌تیپ بود بلند قد و هیکلی

شوهرش خوش اخلاق بود و مهربون

شوهرش بی اندازه صبور بود

به دوستم توجه میکرد همه کار دوستم می‌گفت بریم بیرون بریم خرید یا...،هر ساعتی شوهرش می‌بردش، تو کار های خونه شوهرش بیشتر از دوستم کار می‌کرد.

شوهرش پول داشت وضعیت مالی خوبی داشت 

خلاصه شوهر همه چی تموم داشت

دوستم تکنسین اتاق عمله توی محل کارش 

با یک دکتر آشنا شده بود که اونم متاهل بود

من خبر داشتم به دوستم بارها اعتراض کردم که تو شوهرت این همه خوبه چرا خیانت می‌کنی ؟

دوستم هی می‌گفت هیچکس نمی‌فهمه بخاطر هیجان و تجربه اش یکی دوبار انجام میدم بعد برای همیشه توبه میکنم و میچسبم به زندگیم.

من این‌قدر اعتراض کردم حتی باهاش قطع ارتباط کردم.

اما این‌قدر تو لجن خیانت غرق شد تا که شوهرش فهمید 

شوهر دوستم بی بر و برگرد بدون هیچ حرف یا کار اضافه ای طلاقش داد ۱۴ سکه ام مهریه دوستم بود داد بهش

(یک‌سال و نیم هستش که از طلاقشان میگذره)

از اون روز دوستم به هر دری میزنه شوهر سابقش اونو ببخشه و به زندگیش برگرده همه کار می‌کنه .

همه کس رو واسطه کرده 

حتی توبه کرده، چادری شده، نماز میخونه، روزه میگیره، 

اما شوهر سابقش هیچ جوره قبول نمیکنه 

اینم دیشب بعد این همه تلاش خسته شد که شوهرش قبول نمی‌کنه میخواست خودکشی کنه.

احتمال اینکه بازم اقدام کنه بالاست.

(دوستم یک دختر ۳ ساله داره که اونم پیش شوهر سابقشه) 

نمی‌دونم من گیر افتادم از یک طرف شوهره واقعا حق داره خداوکیلی حق داره از این بدترم باید رفتار کنه..

از طرفی اینم دوست بچگی و صمیمی ترین رفیق منه از کلاس اول ابتدایی تا الان نزدیک ۳۰ سالمونه باهیم .

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر تلخ واقعا. ببین یه هوس بازی چجوری زندگی سه نفرو نابود میکنه.  پناه برخدا امیدوارم هر چی صلاحشونه بشه 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بیشتر ببینید

حقشه الانم قشنگ اوج هیجان رو تجربه کنن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

چرا خیانت اینقد زیاد شده؟؟

زنِ دایی بیشرفم به داییم خیانت کرد ، داییم میخواست بخشتش اما دختره خودش گورشو گم کرد رفت خونه باباش دارن طلاق بگیرن ، دایی منم همه چی تموم داغون شده👩‍🦯

امروزم شنیدم ، چند روز پیشم یکی شهر ما زنه به شوهرش خیانت کرده بود(مرد غریبه اورده بود خونه شوهرش یهویی اومده بود دیده بودشون) خلاصه شوهر زنه ، دوست پسر زنه رو اینقد زده بود که الان دوست پسر زنه کماس..خود زنه هم افتاده زندان.شوهرشم همینطور

😑😑💔

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید
چرا خیانت اینقد زیاد شده؟؟زنِ دایی بیشرفم به داییم خیانت کرد ، داییم میخواست بخشتش اما دختره خودش گو ...

واقعا ارزششو داره چرا آدم باید اینکارو بکنه نون نمک شوهرتو بخوری بعد با یکی دیگه عشق و صفا کنی خب خدا خودشم قهرش میگیره و رسواشون می‌کنه از قدیم گفتن باره کج ب منزل نمیرسه