2777
2789
عنوان

دوستم به شوهرش خیانت کرد الان میخواد خودکشی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3002 بازدید | 96 پست
واقعا ارزششو داره چرا آدم باید اینکارو بکنه نون نمک شوهرتو بخوری بعد با یکی دیگه عشق و صفا کنی خب خد ...

من نمیدونم خودشون از خودشون چندششون نمیشه اون لحظه ک همزمان با دونفر رابطه دارن

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄

بهش بگو همین ک واقعا توبه کردی خیلی خوبه ...خدا بخشیده ب شوهر سابقش فکر نکنه، زندگی جدیدی رو شروع کنه و بهترین بنده ی خدا بشه..انشاالله خدا بهترینهارو براش رقم میزنه..از سرگذشت اونایی ک خودکشی کردن و دوباره برگشتن براش بگو ک اون دنیا چ عذابی می‌کشیدن بخاطر خودکشی... و اگه یک درصد حرفشون درست باشه واقعا تصورش هم وحشتناکه وحشتناک..برنامه ی زندگی پس زندگی قسمت‌های خودکشی رو براش بزار ببینه..و اینک اصلا تنهاش نزارین وقتی اینقد حالش بده..دلداری و امید بهش بدید ک خدا توبه کننده هارو خیلی دوست داره..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ارزششو داره چرا آدم باید اینکارو بکنه نون نمک شوهرتو بخوری بعد با یکی دیگه عشق و صفا کنی خب خد ...

چه زن و چه مرد خیانتکار فرقی ندارن هردو بیشرف و اشعالن.

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید
من نمیدونم خودشون از خودشون چندششون نمیشه اون لحظه ک همزمان با دونفر رابطه دارن

اونی ک سر سفره پدر مادرش بزرگ شده باشه و واقعا وجدان داشته باشه اینکارو نمیکنه آخه زندگیتو از دست بدی آبروت بره بخاطره ی آدم لجن ک با زن متاهل رابطه برقرار می‌کنه 

شریک داداشم هم همینطوری بود زنش گفت میخوام درس بخونم دیپلم بود رفت رشته پرستاری خوند وقتی رفت بیمارستان خیانت هاش شروع شد تا شوهرش فهمید اونم دخترش کوچیک بود طلاق گرفت اونکه وضعش خراب بود چقدر شوهرش التماسش کرد اگر برگرده ببخشش ولی زنش پشیمون نبود اونا هم دخترشون کوچیک بود الان مرده ازدواجکرده دخترش هم بزرگ شده. 

چه زن و چه مرد خیانتکار فرقی ندارن هردو بیشرف و اشعالن.

من خودم ازدواج اولم بعداز 18,سال زندگی بخاطره خیانت شوهر حروم زادم جدا شدم همه چیو بخشیدم ک فقط وکالت طلاق بهم بده فرار کنم با ی زن ک دوتا پسر دوقلو داشت رفت و آمد میکرد تا آخر شوهره زن فهمید اما این حروم زاده بعد از اینکه شوهر زن بازم فهمیده بود براش شرت و سوتین هدیه میداد 

من خودم ازدواج اولم بعداز 18,سال زندگی بخاطره خیانت شوهر حروم زادم جدا شدم همه چیو بخشیدم ک فقط وکال ...

اخ بمیرم💔💔💔خدا از زمین برشون داره...اینا عاقبت ندارن

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید
اخ بمیرم💔💔💔خدا از زمین برشون داره...اینا عاقبت ندارن

خدا نکنه عزیزم .اره بعد از جدا شدنم نمیدونم حالا دروغ میگف یا ن زنگ زده بود بهم میگف الان از اتاق شیمی درمانی اومدم بیرون منم گفتم اگه واقعا راست میگی ک از خدا ممنونم اگه هم دروغه ایشالا ب سرت بیاد ک‌ابروی منو همه جا بردی انقد آبرومو بردی ک بعد جدایی خجالت می‌کشیدم بگم ب بقیه با زندگیم چیکار کردی 

خدا نکنه عزیزم .اره بعد از جدا شدنم نمیدونم حالا دروغ میگف یا ن زنگ زده بود بهم میگف الان از اتاق شی ...

مطمعن باش بقیه اونو بی ابرو میدونن و شما رو یه ادم قوی و مستقل

بیشتر ببینید

این لرزِ بعدِ هندونه خوردنه ....

دیگه حتی اگه شوهرشم برگرده اون زندگی زندگی نمیشه ....

ببین با یه لذت کوتاه و زود گذر چی به سر زندگیش آورد 

دقیقا کاری که شوهرم با من کرد....

دنیا دارِ مکافاتِ هر کدوم یه جور پسش میدیم....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید
[QUOTE=377833461]مطمعن باش بقیه اونو بی ابرو میدونن و شما رو یه ادم قوی و مستقل[/QUOTE اره واقعا چن ...

😪

براتون آرزوی خوشبختی خیلی زیاد میکنم💕

بیشتر ببینید