فک کنم فامیل ما کلا از شوهر شانس نیاورده خالم بار اول ازدواج میکنه زندگیشم عالی بوده بعدش شوهره فوت میکنه و خالم میمونه و ی دختر ۵ ساله خالم چهلم شوهرش نشده با یک مردی آشنا میشه و قرار محضر میزارن شوهرخالم اوایل با دختر خالم خوب بود ولی حالا که بزرگ شده و ۱۵ سالش شده خییییلی بد باهاش رفتار میکنه عید دیدنی ۱۲ فروردین رفتیم خونشون همه چی اوکی بود ما دخترا داخل پذیرایی نشستیم و داشتیم حرف میزدیم و میخندیدیم یهو دخترخالم بلند خندید شوهر خالم عصبانی شد و افتاد به جونش مامانش گفت نکن و شوهر خالم چون خیلیییی عاشق خالم بود قبول میکنه وگرنه معلوم نبود چی سرش میومد🥺💔
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
تازه چهلم همسرش برای خودش کیس پیدا کرده نداشته کفن بدبخت خشک بشه
متاسفانه بعضی از انسانها بجای فکر به موقعیت بچه شون دنبال جفتن انگار مثلا قرار کجا رو فتح کنن هنوز درک ندارن اون بچه با اراده خودش متولد نشده!!!!!! حداقل به احترام همسر قبلیشون باید تا سالگردش صبر میکرد