2777
2789
عنوان

مگه میشه یه پسر با ۲۷ سال سن ختنه نشده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 123471 بازدید | 283 پست
منی ک تا الان فک میکردم اگه ختنه نشن نمیتونن بچه دار شن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خخخخ 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله اینطور شنیدم که رابطه برای خانم سخت میشه ، از لحاظ درد و...

اتفاقا رابطه راحتتر میشه اون پیش پوست خودش اسمگما ترشح میکنه چربی طبیعی ترشح میکنه از خشکی واژن جلوگیری میشه دیگه نیاز به هیج روان گننده ای نیست

اوووو حالا تاپیک رو کشیدی بالا نکنه بعد یکسال اومدی

هرروز داره مقالات و اطلاعات دقیقتر و جامع تری راجع به موضوع ختنه ارائه میشه و اینکه تاپیک مجدد بالا بیاد و کسی بتونه ازش استفاده کنه خیلی هم خوبه. این سایت هدفش بالابردن اطلاعات کاربراشه و بعضی موضوعات با گذر  زمان قدیمی نمیشن که اتفاقا نیاز به آپدیت  و اطلاعات جدید دارن . بحث خاله زنکی نکردیم که شما ناراحتی 

هرروز داره مقالات و اطلاعات دقیقتر و جامع تری راجع به موضوع ختنه ارائه میشه و اینکه تاپیک مجدد بالا ...

ناراحت نیستم ب شوخی گفتم حالا شما بد برداشت کردید ب خودتون ربط داره

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
بهتر. من پشیمونم پسرمو ختنه کردم. هم اونجاش کوچیک شده هم میگن بعدنا باعث زود انزالی میشه

بهتر،برادر منو توی 12 سالگی وقتی تو اوج مدرسه بود بردن برای ختنه،هیچی هم نمیفهمید که یعنی چی بیچاره!! اینقدر اذیتش کردن و بهش خندیدن که هنوز بنده خدا بعد سی سال وقتی بهش میگن فلان جا ختنه سورون دارن اعصابش به هم میریزه.بیچاره دست و پا زد ختنش خوب نشد هفته بعدش که بردن معاینه دوباره رفت زیر تیغ. یادم نمیره دفعه دوم تا صبح اینقدر جیغ زد که تا ده روز صداش در نمیومد😭موهاشم بلند بود اذیتش میکردن میگفتن شدی دختر،توی روحیش اثر کرده بود😖

ناراحت نیستم ب شوخی گفتم حالا شما بد برداشت کردید ب خودتون ربط داره

وقتی روو کامنت من ریپ میزنید به من مربوطه.. توقع نداشته باشید از روی نوشته شما متوجه شوخی بشم اگرچه که دلیل شوخی کردنو متوجه نمیشم