یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اوووو حالا تاپیک رو کشیدی بالا نکنه بعد یکسال اومدی
هرروز داره مقالات و اطلاعات دقیقتر و جامع تری راجع به موضوع ختنه ارائه میشه و اینکه تاپیک مجدد بالا بیاد و کسی بتونه ازش استفاده کنه خیلی هم خوبه. این سایت هدفش بالابردن اطلاعات کاربراشه و بعضی موضوعات با گذر زمان قدیمی نمیشن که اتفاقا نیاز به آپدیت و اطلاعات جدید دارن . بحث خاله زنکی نکردیم که شما ناراحتی
بهتر. من پشیمونم پسرمو ختنه کردم. هم اونجاش کوچیک شده هم میگن بعدنا باعث زود انزالی میشه
بهتر،برادر منو توی 12 سالگی وقتی تو اوج مدرسه بود بردن برای ختنه،هیچی هم نمیفهمید که یعنی چی بیچاره!! اینقدر اذیتش کردن و بهش خندیدن که هنوز بنده خدا بعد سی سال وقتی بهش میگن فلان جا ختنه سورون دارن اعصابش به هم میریزه.بیچاره دست و پا زد ختنش خوب نشد هفته بعدش که بردن معاینه دوباره رفت زیر تیغ. یادم نمیره دفعه دوم تا صبح اینقدر جیغ زد که تا ده روز صداش در نمیومد😭موهاشم بلند بود اذیتش میکردن میگفتن شدی دختر،توی روحیش اثر کرده بود😖