2777
2789
عنوان

چرا خانومایی که شوهرشون مغازه داره مثل گرگ زخمی به مشتری نگاه میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2137 بازدید | 98 پست
همسر من رستوران داره تا حالا یبارم نرفتم تو رستورانش بمونم مردم و نگاه کنم 🫨😐😂

معصومه تو بری اونجا بجا شوهرت تورو نگاه میکنن کاری ب اون ندارن😂😂

البته ندیدمشا از بس تو خوشکلی میگم جهت شوخی

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کمی راست میگن از بس زنها یه جوری شدن با جاریم رفتیم مشهد مغازهدوبار مغازه دار تعارف کرد و کلی سرش ش ...

فروشنده های مشهدی عاشق تک تک مشتری ها میشن! عادتشونه اینطوری رفتار کنن برا جلب مشتری مشخصه

معصومه تو بری اونجا بجا شوهرت تورو نگاه میکنن کاری ب اون ندارن😂😂البته ندیدمشا از بس تو خوشکلی میگم ...

🤣🤣🤣 قربونت برم

لطفته همسرم شبیه خودمه 😁

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید
چون زنها و دخترهامون با هر مجرد و متاهلی اوکی میشن ملت ترسیدن

ترسیدن باید پاچه ی همه رو بگیرن؟اینو که شستم دفعه بعد هم همچین موردی ببینم همونجا از خجالتش درمیام تا بفهمه اون قوزمیت دزدیدنی نیست 

اگه دعوامون شد جواب نده چون نگا نمیکنم

چون هر چقدر مرد هَول هست همونقدرم زن هَول و تیغ زن و توهمی داریم 

دیگه اون لحظه قدرت تشخیص نداره که شما که آدم حسابی ، از اونایی یا نه 

انقدر عصبی میشن که یه رفتارو با همه دارن

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
بیشتر ببینید
خب جمع کنه شغلشو،همه باید تاوان بدن،اینو امروز از خجالتش دراومدم برنامم اینه از این به بعد هرکس خل ب ...

برادر خودم مغازه داشت

یه خانم هی اومد و رفت و زنش شد و تهش بعد سه سال خانم متواریه 

چک های برادرم رو هم برداشته و به این و اون داده

برادرم به قید ضمانت آزاده 

اتفاقا برادرم مغازه رو جمع کرد ولی دیکه دیر شده بود 

🤣🤣🤣 قربونت برملطفته همسرم شبیه خودمه 😁

شما بچه دار شدید ادرس بدید خدمت برسیم😂😁

البته خودم هنوز یکی نیس تودمو بگیره چ برسه بخام برا بچم زن بگیرم🤝🤣🗡

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|