2777
2789
عنوان

میخوام با گاز آبرمکن خودمو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2917 بازدید | 171 پست
کمرم درد میکنه همسایه در و کوبیده به کمرم دیسکم زده بیرون ،کم اب شده از وقتی هم یادم میاد بدبختم شو ...

میتونی استخر بری؟ 

راه رفتن تو استخر درد کمر و استخوان و کم میکنه

مرگ اخرین راه

خیلی ها درد بدتر داشتند و جنگیدن و خوب شدند خیلی بدتر از تو

عزیزم نه خدا میبخشه.....نه بنده ی خدا که بچهات باشن.....منهم زندگیم گلو بلبل نیست،ولی فقط و فقط به ل ...

احصنت👏👏👏👏😘😍

خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردم اینقدر مشکلات دارن ضعیف نباش محکم باش قوی تو خودت بکشی باز زندگی رو رواله همه چی خوبه جهان میچر ...

عزیزم منم همینو میخوام 

اصلا نمیخوام کسی نا احت بشه یا غصه بخوره 

فقط میخوام از درد و گرفتاری راحت بشم 

میدونی الان با این تاپیکت چقدر گناه برای خودت درست کردی شاید یه بچه دوازده سیزده ساله اینو خوند و یاد گرفت پسر همسایه ما بیست سال قبل به خواهرش گفت به من املا بگو خواهرش نگفت سم خورد و خودکشی کرد همش ده سالش بود حالا این بچه های امروز هم کم تحمل تا باهاشون تند بشی سریع از کوره در میرن موراقب خودت باش قدر داشته هات رو بدون ایمان داشته باش و ذکر بگو و نماز بخون ببین چه آرامشی بهت میده  

دیدگاه و‌فکرتو عوض کن زندگی ات عوض میشه. یه مشاوره برو حتما ، قطعا حالتون ازین رو به اون رو میشه.قول میدم. می ارزه واقعا.

برگی افتاده ام بر زمین، خدایا منو ببین 🍃 خدایا شکرت به داده ها و نداده ها.
عزیزم منم همینو میخوام اصلا نمیخوام کسی نا احت بشه یا غصه بخوره فقط میخوام از درد و گرفتاری راحت بشم

راحت نمیشی صد برابر این و میکشی از دنیا 

چرا ؟؟/ چون دوتا بچه رو ناامید میکنی 

بچه هایی وقت ناهار با ذوق و هزار امید میخوان بیان خونه 

از دماغشون نیار این زندگیو

خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

قربونت برم.درسته اذیتی.درد میکشی.ولی حضورت و‌همین نفس کشیدنت هست ک بچه هاتو‌دلگرم‌میکنه.پیگیر درمان‌باش.

من باردار بودم ک شوهرم فوت‌شد.مامانم بیمارشد

داداشم کلی اذیتم میکرد.چندبار تامرز خودکشی رفتم ولی بخاطر بچم نتونستم.درسته الان دستم‌خالیه.نمیتونم واسه بچم هزینه کنم.ولی همینکه مادر داره کافیه..توهم‌قوی باش.♥️♥️

بخاطر دیسک آدم خودکشی میکنه؟برو واسه افسردگی قرص بخور

فقط دیسک نیست که هزار تا بلا سرم اومده 

الانم این بلا رو همسایه سرم اوورده میدونی چرا؟چون بی کسم چون هیچ کی رو ندارم تنها گیرم اووردن

فقط دیسک نیست که هزار تا بلا سرم اومده الانم این بلا رو همسایه سرم اوورده میدونی چرا؟چون بی کسم چون ...

واگذارش کن به خدا بخودت برس مراقب خودت باش بزار ببینه حسرت بکشه 

نه ببینه بچه هات بی مادر موندن بکوبه سرشون

فقط دیسک نیست که هزار تا بلا سرم اومده الانم این بلا رو همسایه سرم اوورده میدونی چرا؟چون بی کسم چون ...

یعنی چی 

همسایه به چه حقی حتی باید انگشتش بهت بخوره؟ نمیفهمم !

برو شکایت کن ازش 

مگه شهر هرته؟

در ضمن هیچ کدوم توجیه اینکه بچه هات بی مادر کنی نیست

به خودت بیا . پا شو قوی باش . اشکال نداره الان مریضی نمیتونی کار کنی 

چطور دلت میاد بچه هات بیان ببینن نفس نمیکشی

منم مشکل شمارو دارم

۳ تا دیسکم بیرون زده

یکیش در حد پارگیه

سیاتیکم امانمو برید.  تا صبح درد میکشیدم

شاغلم هستم.  وقت استراحت نداشتم

۴ ماه فقط درد کشیدم.  مسکن جواب نمیداد.  شل کننده ها فایده نداشت.  

تا اینکه زنگ زدم از دکتر فاتح وقت بگیرم.  منشیش گفت  تا نوبتت میشه این دو کارو انجام بده.  یکی اینکه لبنیاتو حذف کن.  چون باعث التهاب میشه.. یکی هم اینکه آرد سفیدو حذف کن.  نونت ارد کامل باشه.  یعنی سبوسش جدا نشده باشه.  اینطوری وزنت هم میاد پایین.  یک ماهه دردت خوب میشه. 

منم با ناامیدی این دستوراتو انجام دادم.  کلا سردیجات نخوردم.  بعد یک ماه دردم آروم شد

برگشتم به زندگی

شما هم انجام بدین امیدوارم نتیجه بگیرین

میتونی استخر بری؟ راه رفتن تو استخر درد کمر و استخوان و کم میکنهمرگ اخرین راهخیلی ها درد بدتر داشتند ...

خیلی خسته ام مشکلات زیادی دارم حال روحیم داغونه ،شوهرم اعتیاد داره ،چند وقت پیش دستمو با قمه برید نوک قمه رفت بالای چشمم الان اذیت می کنه ، ترکش دادم بردمش دکتر ،همه ی دردهاش ریخته تو جونم همه جام میسوزه الان نمیدونم چه مرضی گرفتم شاید سرطانه