2777
2789
عنوان

اگر پدر مادرتون در حد خودشون پول دارن خوشبحالتون

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 50 پست
راستش بله اگه پدر مادر توان نداشته باشن فرزندان باید هزینه کنن

ببین من ناراحت نیستم 

فقط میگم خوشبحال اونایی که پدر مادرشون پولدارن 

چون وقتی میری کلی زحمت میکشی باید بذاری برای پیشرفت خودت 

راستش بله اگه پدر مادر توان نداشته باشن فرزندان باید هزینه کنن

پس اگر شوهر خودتون هم به پدر مادرش پول بده خرجشون بده اعتراض نکنید 

چون اونم فرزنده و وظیفشه خرج پدر مادر خواهر بده

Just engaged🥰💍👰🏻‍♀️🤵🏻‍♂️ لطفا درخواست دوستی ندید حتی خانم های عزیز و محترم /////سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای چقدر تفکراتتون جالبه واقعا یعنی مرد حق ی قرون خرج کردن نداره چون پولش مختص کل خانوادست همسر و بچ ...

مرد هم باید اگه خانوادش لازم دارن خرج کنه

من پدر شوهرم بازنشسته نظامی هست جزو بالاترین حقوق هارو داره

ولی بازم شوهر من خرید میکنه برا خونشون گوشت میخره مثلا به خونشون هم میخره حتی برا یکی از برادراش هم عین خریدای خونه خودمون رو میکنه میده

همین مونده که بیاین بگین کمک به خانواده هم غلطه! 

کارمند هست ولی مخارج زندگی بالاس و جوابگو نیست فقیر نیستن ولی واقعا این حقوق جوابگو نیست

جدی کارمندن؟ حتی اگ یه نفرشون کارمند باشن، خرج هردو تامین میشع تازه زیادم میاد

مگ چقد بهشون حقوق میدن؟ 

حداقل حقوق کارمندی18 تومنه ک خوبه برا دونفر

خانواده من وضعشون خوبهاما پول توجیبی درست حسابی به خواهر و برادرم نمیدنهرماه پنج شش تومن به اونا مید ...

خودتون شاغلین؟

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

جدی کارمندن؟ حتی اگ یه نفرشون کارمند باشن، خرج هردو تامین میشع تازه زیادم میادمگ چقد بهشون حقوق میدن ...

چی میگید توروخدا حداقل حقوق کارمندی ۱۱ تومنه شوهر من ۱۲ میگیره 

کجا زندگی میکنید که حداقل حقوق ۱۸ تومنه 😑😑

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

نه بازنشسته ( دریافتی حدودا ده تومن

اگه حداقل دریافتی ۱۸ بود دیگه غمی نداشتن 

بعضبا فک میکنن کارمندی یعنی پولداری در صورتی که فقط بدبختیه

حقوق ماهم ۱۲ تومنه شوهرم کارمنده 

با این حقوقا اگه کسی باید کرایه خونه بده بیچاره میشه

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨