2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون طلا بخواد بهش میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 72 پست
آره اگه یروزی بگه تصمیم دارم اینو بگم

اصلا لج و دعوا نکنی بگو عزیزم توی زندگی جفتمون داریم کمک میکنیم من حتما طلاهامو میدم چون دیدم چقدر زحمت میکشی اینک میگم نصف خونه چون شریک باشیم باهم وگرن طلا یروزی واقعا باید فروخته شه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خونه نگیر طلاهاتو محکم بچسب بهشملک سال1405 به شکل عجیب میخوره زمین

چرا اون وقت؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بیشتر ببینید
خب تو دوران نامزدی و عروسی وظیفشع طلا بخره و اون برای شما میشه

بعد عروسیمونم گرفت بجز طلاهای عقد عروسی 

درسته برامنه ولی اگه شرایط خیلی سخت باشه لازم داشته باشه میدم بهش می‌دونم جبران میکنه البته جبران کرده 

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍)A

ببین در همیشه رو یه پاشنه نمیچرخه یا همچی چیزی 🙃اگر بهش دادی خونه رو هم بنام نزد خیلی خیلی با زبان ...

اینجوری نمیتونم بدم چون همه سرمایه و پس اندازمه همه رو هم خودش نگرفته نصفش مال خودمه فقط اگه به نامم بزنه میدم

آره اگه یروزی بگه تصمیم دارم اینو بگم

من طلا ندادم ولی خونه و ماشین رو زد به نامم

طلا بخواد با جون و دل بهش میدم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بیشتر ببینید

اره میدم قبلاهم اینکارکردم همه طلاهام براخونه دادم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید

بله قطعا با کمال میل

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
بیشتر ببینید