2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون طلا بخواد بهش میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 72 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من واس خرید زمین شمال فروختم،قراره پدر شوهرم بسازه و بیشتر خودشون استفاده کنن 

خیییییییییییلی پشیمونم 

و شوهرم هم دیگه نخرید

اما شما اگر به اسمتون میزنه و دوباره هم طلا میخره بفروشید،چون خونه داشتن و کرایه ندادن و اثاث کشی نداشتن مهم تره 

البته بازم بستگی به شوهرتون داره که ارزشش رو داره یا نه

خونه نگیر طلاهاتو محکم بچسب بهشملک سال1405 به شکل عجیب میخوره زمین

این دروغا رو باور نکنید

ملک رو با مصالح و کارگر و عوارض شهرداری میسازن که اینا روز ب روز گرونتر میشه

وقتی حقوق کارگر و مهندس  ۴۵ درصد افزایش داشته و مصالح روز ب روز تصاعدی گرونتر میشه رو چه حساب خونه ارزون بشه؟

تو مملکت تا حالا چیزی دیدین ارزون بشه؟ حالا زمین خوردنش پیشکس

خونه نگیر طلاهاتو محکم بچسب بهشملک سال1405 به شکل عجیب میخوره زمین

مطمئنین؟من فکر میکنم همین الانم قیمت خونه به نسبت زمین و مصالح پایینه ومنتظرم تو سال جدید بترکونه 

من برعکس شما فکر میکنم 

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

اینجوری نمیتونم بدم چون همه سرمایه و پس اندازمه همه رو هم خودش نگرفته نصفش مال خودمه فقط اگه به نامم ...

خواستی بدی فقط،طلاهای که خودش خریده رو بده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
این دروغا رو باور نکنیدملک رو با مصالح و کارگر و عوارض شهرداری میسازن که اینا روز ب روز گرونتر میشهو ...

دقیقا 

باریکلا

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

منم بخاطر کسب و کارش بیشتر طلاهامو دادم بهش

بقیشم واسه خونه میخوام بدم 

وقتی اون تو فشاره طلا به چه درد من میخوره؟ 

برای آسایش جفتمون قراره خرج بشه پس نگو طلاهای من مال جفتتونه تو خونه هم قراره جفتتون زندگی کنید حالا به نام کی مهم نیس

باتوجه به شناختی که ازهمسرت داری تصمیم بگیر.بله من بارهاطلاهام دادم‌وایشون درحدتوانشون جایگزین کردندوهمیشه تکرارمیشه این چرخه.چون واسه پیشرفت من وبچه هاست یعنی پیشرفت خانواده 

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
یه نشونه بهت میدم بعدش تصمیم بگیراردیبهشت خبر مرگ یه شخصیت مهم اعلام میشه

حرفتونویادم میمونه و منتظرش میمونم ولی بیشتر به حرفاتون شک اوردم متاسفانه اصلااعتقادی ندارم