2777
2789

براتون پیش اومده ک تو خواب گیر بیوفتین؟ مثلا خوابیدی بعد تو خواب متوجه میشی ک الان خوابی ولی هر کار میکنی نمیتونی بیدار شی؟ انگار توش گیر افتادی ولی مثلا میدونی که رو تخت خوابیدی کنار شوهرت ولی نمیتونی پاشی نمیتونی بیدار شی چشمات باز نمیشه ...پیش اومده برای شما هم؟ نمیدونم خوب توضیح دادم یا نه منظورم فلج خواب نیستا یه مدل دیگس فلج خواب رو تجربه کردم احساس فشار رو قفسه سینه و تنگی نفسه و نمیتونی دستو ماتو تکون بدی ولی چشمات بازه اینی ک من میگم چشمات هم باز نیس

بله

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام عزیزم 

تجربه ش رو ندارم ولی قدیمیا علت این حالت رو از سردی خوردن زیاد قبل از خواب میدونستن  و کلا قبل از خواب سردی خوردن و نهی میکردن بازم شما میتونید در موردش تحقیق کنید تا خدای نکرده مشکل جدی نباشه 🌻

شما میدونی از چیه؟ چرا این طوری میشه؟

دلیل علمیشو نمیدونم 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید