2777
2789
عنوان

بچه ها یکی که باسیاست و عاقله بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 92 پست
همون قدر که تو استرس داری اونم داره خیالت راحت دیگه باهات کاری نداره

یعنی دو طرفس واقعا ؟ اخه اونا خیلی پرو بودن 

اخه میخاسته بما بگه پول اب رو بدید 

شمارمونو داده همسایه بغلی که اون بما بگه خخخخخ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ایولا به تو شیر زن .. حقش بودهبازم خدارو شکر که شما مالک بودید و تونستید بیرونشون کنید ولی ما نمیتون ...

مرسی عزیزومم 💕💕💕💕ـاره واقعاا حقش بوده.. اما خب میتونی شکواییه درشت کنی اگر باقی ساختمون راضی هستن اوشون دیگه مدیر ساختمون نباشه

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

منم حتی صداش بیاد تپش قلب میگیرم اه زنیکه چندش مرد میاد خونش وقتی شوهرش نیس دوس دارم بترسونمش ب خ ...

وقتی شوهرش رو دیدی به یه بهونه شمارشو گیر بیار. اگر محل مشخصی هست زنگ بزن اونجا و بگو فلانی سر و صدای خونتون زیاده میشه مراعات کنید ـاونم گفت کسی نیست. یکو والله صدای مهموون مرد میاد 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

یعنی دو طرفس واقعا ؟ اخه اونا خیلی پرو بودن اخه میخاسته بما بگه پول اب رو بدید شمارمونو داده همسایه ...

آره خیالت راحت 

استرسش بیشتر نباشه کمتر نیست 🤣🤣🤣

از فکرش بیا بیرون فکر کن اصلا این آدم وجود نداره 

کاش یه کم مراعات همو میکردین که کار به اینجا نکشه البته منظورم شما نیستید اون منظورمه

ما هم یه همسایه داشتیم مهموناش از یازده شب تازه میومدن تا شش صبح زر زر میکردن و جشن میگرفتن ما هم هر دو کارمند هر چی تذکر دادیم اصلا اثر نکرد یه بار شش صبح که داشتیم از خونه بیرون می‌رفتیم صدای تی وی رو زیاد کردیم از خونه زدیم بیرون 🤣🤣🤣بعد از ظهرش شوهره رو ددم چشمها پف کرده قشنگ معلوم بود نخوابیده 

آخرش بلندشون کردیم به صاحبخونش گفتیم پرتشون مرد بیرون از هفت روز هفته هشت روز مهمون داشت 

خود زنه از مهمون داری خسته بود مردک الاغ هر روز مهمون می آورد خونه رو کرده بود مکان 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
مرسی عزیزومم 💕💕💕💕ـاره واقعاا حقش بوده.. اما خب میتونی شکواییه درشت کنی اگر باقی ساختمون راضی هست ...

ما تازه دوماهه اینجا اومدیم ده ماهه دیگه باید اینارو تحمل کنم ای خداااااا

مرسی عزیزومم 💕💕💕💕ـاره واقعاا حقش بوده.. اما خب میتونی شکواییه درشت کنی اگر باقی ساختمون راضی هست ...

پول ابو به همسایمون گفته بود که بما بگه 

نمیدونم خودش مدیر ساختمون نیست 

یا اینکه کلا این همسایمون مدیر جدیده 

وقتی شوهرش رو دیدی به یه بهونه شمارشو گیر بیار. اگر محل مشخصی هست زنگ بزن اونجا و بگو فلانی سر و صدا ...

توام ازاونایی که ادم ازت میترسه هاااا میدونستی ؟؟ 

بابا دنبال دردسر نباش اینقدر دختر خوب

ما تازه دوماهه اینجا اومدیم ده ماهه دیگه باید اینارو تحمل کنم ای خداااااا

ای بابااا

پول ابو به همسایمون گفته بود که بما بگه نمیدونم خودش مدیر ساختمون نیست یا اینکه کلا این همسایمون مدی ...

اوهوم

وقتی شوهرش رو دیدی به یه بهونه شمارشو گیر بیار. اگر محل مشخصی هست زنگ بزن اونجا و بگو فلانی سر و صدا ...

و اینجا بود که شیطان تسبیحشو برداشت گفت استغفرالله 🤣🤣🤣🤣

آخه اینا چه راه حلیه می‌دین😅 تنش بیشتر بشه بازم تا مدت ها ذهن درگیره

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
آره خیالت راحت استرسش بیشتر نباشه کمتر نیست 🤣🤣🤣از فکرش بیا بیرون فکر کن اصلا این آدم وجود نداره ک ...

ههههههه خودمو به بیخیالی میزنم ولی واقعا فکرم درگیره 

ایول واقعا بهترین کارو کردی 

خداروشکر