2777
2789
عنوان

بچه ها یکی که باسیاست و عاقله بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 92 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مدیر ساختمونه فکر میکنه مالک طبقاته سر اینکه من گفتم اینقدر وایتکس تو راه پله ها نریزید من بچه کوچیک ...

خاک بر سرشششش عنتررر. برا من ساعت ۲نصفه شب خانوم یادش میافتاد کمد و مبل جا به جا کنه 🤬🤬جاروبرقی بکشه..خانوم وسواسی هم تشریف داشت شب تا صبح شیر اب دستشویی رو باز میزاشت به توهم خودش؛ دستشویی بو میده.. کاری کرد سقف انیاری ما ریخت پایین.(انباری زیر دستشوییه) تمام گند خورد به کتایام و لباسام تو انباری.. فکر کن خوابیدی یهو یه صدای گرومپ شدید. صدای کنده شدن و افتادن یه چیزی میاد من فکر کردم زلزله س. هیچی نگفتم صبوری کردم. صبح دیدم صدای چکه اب از انباری میاد دیدم بعلههه گوه زده شده به وسایلام.. به بابام گفتم (صابخونه س) اونم رفت به شوهرش گفت؛ خانوم شوهر صیغه ای داشتن. صیغه مردای متاهل میشده 🤬🤬🤬اونم اومد بعد یک ماه  گفت نه تقصیر زن من نیست. از اول اینجور بود منم که اتشفشان یهو قاط زدم. گفتم واحد بالا برای زن شماست شب تا صبح  شیرو باز میزاره هر کار دلش بخواد مبکنه  چوونننن مستاجره.. دیگه لال شد.. چند باری باز پروو بازی در اورد زنیکه هرجایی. هیچ کس از پسش بر نمیاومدمستاجرای دیگه هم شاکی بودن از دستش؛ منتهی جانماز اب کش بود بابام  فکر میکرد ادم درستیه. بار اخر سرم شدید درد میکرد (میگرن دارم) از سر و صداهای این عجوزه هزار داماد. دوباره شروع کرد به سر و صدا کردن و ترق و توروق. دیگه زدم به سیم اخر رفتم زنگشو زدم. گفتم ساعت ۲نصفه شبه خانوم. وقت خوابه نه وسیله جا به جا کردن. برگشته جیندا میگه ۴دیواری اختیاری 😐😐رفتم جلو در واحدش  گفتم ساکت باش لطفا سرم درد میکنه. شروع کرد فحش دادن به مادرم خدا بیامرز. دیگه اینجا به رگ غیرتم برخورد ـ. شوهرمم بدبخت بشدت میترسه ازم اینجور مواقع 😫😫😫🤣😅چند باری درشو کوبیدم گفتم جرااتتتت داری درو باز کن ببینم چی ضر زدی. اونم شاشید تو خودش. رفتم زنگ زدم داداشم. گفتم یا اینو بیرون میکنید تا فردا یا خودم میرم.. دیگه شرش کم شد ـبعد یه مدت شوهر احمقش اومده بود به بابام گفته بود کرایه و رهن بیشتر میدم بزار زنم برگرده اینجا. بابام  گفته بود به مادر بچم فحش داده چه جراتی داره برگرده... برای صابخثنه ی بعدیش ارزوی صبر و استقامت دارم در مقابل این جیندای هزار داماد 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

خاک بر سرشششش عنتررر. برا من ساعت ۲نصفه شب خانوم یادش میافتاد کمد و مبل جا به جا کنه 🤬🤬جاروبرقی بک ...

وای وای دمتون گرم که بیرونش کردید 

چه هیولاهایی بودن 

واقعا لعنت به همسایه بد 

میبینی؟ هر چی کوتاه میای پررو تر میشن 

وای وای دمتون گرم که بیرونش کردید چه هیولاهایی بودن واقعا لعنت به همسایه بد میبینی؟ هر چی کوتاه میای ...

ممنانم. اری این ۶سال مستاجر بود و حکومت میکرد دیگع توهم برداشته بود خونه. برا خودشه. من تحمل همچین ادمهایی رو ندارم به سال نکشید که رفتیم طبقه پایین خونه بابام. دیگه دمسو چیدم 🤣🤣😎😎زن داداشم و ابجیم میگفتن ما جرات نداشتسم حرف بزنیم بهش پاچه میگرفت. تو فقط از پسش بر اومدی 😅😅😅😎😎

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

ممنانم. اری این ۶سال مستاجر بود و حکومت میکرد دیگع توهم برداشته بود خونه. برا خودشه. من تحمل همچین ا ...

ایولا به تو شیر زن .. حقش بوده

بازم خدارو شکر که شما مالک بودید و تونستید بیرونشون کنید ولی ما نمیتونیم چون خودمون مستاجریم