2777
2789
عنوان

پارسال این موقع ها من مجرد بودم و بی دغدغه

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 47 پست
من تا الان خواستگار زیاد داشتم منتهاا خودم حساس بودم همه رو رد میکردم چون به دلم نمینشستن

من اصا ندارم یعنی دارم ولی بخاطر درسم رد میکردم و اینکه خوشم نمیاد سنتی اینکه میگم اصا نیس یعنی اینجوریه ک پیشنهاد از طرف خود شخص نیس حتی رل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما موندیم با حرفا توووو ضدو نقیضن از ازدواج بدت میاد ولی بچه میخای اصن باخودت چند چندی محااااله اگه زندگیت خوب باشه ب مجردی بخای برگردی..... من خودم مجردیم خوب بود زندگب متاهلیم خدا بخاد در حال بهترشدنه 

ما موندیم با حرفا توووو ضدو نقیضن از ازدواج بدت میاد ولی بچه میخای اصن باخودت چند چندی محااااله اگه ...

چی چی محاله

منم زندگیم خوبه ولی واقعا چیز بی فایده ایه😐

عاشق همم هستیم و صد بارم بهش گفتم که اگه واقعا عاشق هم نبودیم صد سال سیاه کلا ازدواج نمیکردم

کاربری مال ۲ نفره🦥
ما موندیم با حرفا توووو ضدو نقیضن از ازدواج بدت میاد ولی بچه میخای اصن باخودت چند چندی محااااله اگه ...

آدم تا تجربه نکنه همه چی از نظرش ایده آله. زمانی آدم ازدواج میکنه احتمال زیاد بچه هم میخواد دیگه. 

این متاهلی سخت در مقابل مجردی بی دغدغه نمی ارزید واقعا. 

مشکلات با خانواده شوهر و مشکلات تو زندگی زناشویی تا آخر عمرت هست خودتو نگران و ناراحت نکن سعی کن ببخشی و کوتاه بیای برای خودت سخت نگیر چون اذیت میشی ولی برای بچه زیاد عجله نکن تا میتونی با شوهرت برو مسافرت و گردش و مهمونی بزار شناخت کافی از همسرت پیدا کنی بعدا هم برای بچه اقدام کن دعا میکنم خدا بهت یه بچه سالم و تپلی بده 🌹🌹🌹🌹🌹

💔💔💔💔💔💔