2777
2789
عنوان

دو هزار تومن کادو دادن چقدر بدم بهشون

| مشاهده متن کامل بحث + 7405 بازدید | 255 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نت و میخوام چیکارخودم یادمه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خب یادته برای خودت

وقتی ریپلای میکنی و اشتباه داری میگی گفتم نت بزن

بحثی نیست

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
وای وای.چرا اینطوری حرف میزنی.میخوای الان چقدر بدی.عزیزم پول شام شما حداقل ۵۰۰ تا ۶۰۰ نفری هست.زشته ...

واسش خندش گفتم

اومدم بپرسم که راهنمایی کنید چون با اینکارشون واقعا بهمون توهین شد دلم میخواد یادشون بیاد ولی نمدونم با چقدر😂

یادمه طلا ۱۴۵تومن بود اون روز چون طلا خریدیم

مبارکت باشه عزیزم الان خیلیا یادشون نیست اون به شما یکی دو هزار داده، پس انقدر کم نده که پشتتون حرف بزنن یه چیز عرف بده نه خیلی کم نه زیاد

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
یادمه طلا ۱۴۵تومن بود اون روز چون طلا خریدیم

طلا ۴۵برابر شده .بخوای مثل خودش کادو بدی باید ۹۰تومن بدی🤣🤣🤣

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

خب یادته برای خودتوقتی ریپلای میکنی و اشتباه داری میگی گفتم نت بزنبحثی نیست

چرا بهت برمیخوره

میگم تا 120 رفت 

یعنی بین 45 تا 120

من اون تایم زیاد طلا خریدم

نوسان داشت بعد برگشت رو 80،90

فقط حیدر امیر المؤمنین است♥♥

چرا پول شام حساب میکنیدکسی که عروسی گرفته خودش دلش میخواد چقد خرج کنه و بریز بپاش کنه ما چرا باید هز ...

برای اینکه آداب معاشرت ایجاب می‌کنه حداقل در حد غذایی که جایی میخوری هدیه بدی یا در حد هدیه های که ازشون قبلا  گرفتی

کمتر از اون مفت خوری و مفت بری میشه

با دو هزار تومان ده سال پیش ی دست فنجون میشد خرید الان همون فنجون ها ۴۰۰ شده تقریبا بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ ب ...

وا کجا ده سال پیش یه دست فنجون دو تومن بود؟من خودم یادمه ده سال پیش جایی دعوت شدم طرف تازه خونه خریده بود یه دست فنجون خریده بودم ۲۰ تومن.

ببین اصلا نرو به نظرم 😂ارزش نداره خودتو بزن به مریضیاون دوتومن هم به نرخ روز بنداز صندوق صدقات برسه ...

به شعورمون خدایی توهین شد با اینکه پذیرایی خوبی هم داشتیم دلم میخواد برم به شعورشون توهین کنم😂😂😂😂

باید قیمت طلا اون سال رو از اینترنت پیدا کنیببینی دو هزارتومن چند گرم یا چند سوت طلا می‌شده براساس ا ...

من حساب کردم اونموقع قیمت طلا ۴۵ تومن بوده الان ۶۵۰۰ به نرخ روز میشه ۳۰۰ تومن

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋