ftm_a_76 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 6856 عنوان پارسال این موقع ها من مجرد بودم و بی دغدغه 617 بازدید | 47 پست الان ماجراهای خاندان شوهر. اعصاب خردی های زندگی مشترک. بارداری ناموفقم.خدایا این چه غلطی بود من کردم. 1404/01/17 | 04:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شمشکووو عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 8655 حالا پارسال مجرد بودی چه زود اقدام به بچه کردی که چندتاشونم ناموفق بودن یکم صبر کن به خودت مهلت بده برام صلوات میفرستین
elahe_dustetdahstam عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 1619 حالا با این عجله سال دیگه تاپیک بی خوابی در اثر بچه داری می زنی برامون
بایدبشود عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 9752 ای وایتو یه سال هم خواستگاری هم اشنایی هم ازدواج کردی هم مشکل خوردی هم بارداری ناموفق چه سرعتیییی
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 9864 پارسال این موقع منم مجرد بودم 😂با کلی آرزو و هدف البته الان اونقدرم بد نیست ولی عالی ام نیست مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو.... بیشتر ببینیدبستن
zmehraban عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 6004 مثالی هس ک تا ازدواج نکردی یه غم داری ازدواج ک کردی هزاار غم.. امیدوارم ب همه ی خاسته هات بزودی برسی کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
ftm_a_76 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 6856 ای وایتو یه سال هم خواستگاری هم اشنایی هم ازدواج کردی هم مشکل خوردی هم بارداری ناموفق چه سرعتیییی نه پارسال این موقع 3 ماه از آشناییمون گذشته بود ولی خب مجرد بودم دیگه
شمشکووو عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 8655 اگه خونه ی باباتون اوکیه و راحتین دیر ازدواج کنید البته من شوهرم اخلاقش بد نیس فقط اونقدر بی پوله افسرده شدم و هیچ لذتی تو این گرونی ندارم برام صلوات میفرستین
بهار_ثمین عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 1458 چه به سرعت باردارم شدی؟بده زندگیت هیجان پیدا کرده؟😉پارسالم همچین بی دغدغه نبودی فکر اینکه آیندم چی میشه نکنه تنها بمونمبالاخره کی سر و سامون میگیریم با کی ازدواج میکنم؟و....
ftm_a_76 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 6856 حالا پارسال مجرد بودی چه زود اقدام به بچه کردی که چندتاشونم ناموفق بودن یکم صبر کن به خودت مهلت بده چندتا؟ کجا گفتم؟
۱۳۶۵۵۶ عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 250 زود اقدام نکن چرا عجله میکنی اول شوهرتو خوب بشناس بعدا تو هم اشتباه منو تکرار نکن ۷ ماه بعد از ازدواج حامله شدم بدون هیچ شناختی از شوهرم 💔💔💔💔💔💔