2777
2789
عنوان

خیانت ب شوهر دهن لق

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدا شو بعد یکی باب خودت پیدا کن این شوهر بشو نیستخیانت نکن

اخ همینجوری نمیخوام برم میخوام تا ته بسوزونم بفهمه وقتی همینجوری ررت زرت ول میکنه میره یکی میاد جاشو قشنگ پرمیکنه 

طلاق گرفتن ازش رواست در حق خودت ظلم کنی چون شوهرت بده واقعا منطقی نیست

ئه من کوردم له نه‌ته‌وه‌ی مردم روله‌ی کاوه‌ی اسنگرم❤️‍ من آنقد بزرگوار نبودم که از اهانت ها بگذرم ، اما سرانجام فراموش میکردم . و انکه گمان میبرد از اون بیزارم مبهوت میشد انگاه که میدید لبخند زنان به او سلام میکنم برحسب سرشتش عظمت روحم تحسینش را برمی انگیخت یا خفت منشم را خوار میشمرد غافل از اینکه علت رفتارم ساده تر از این حرف ها بود من حتی نامش را فراموش کرده بودم🙃        نه محبتشان قصریست نه نفرتشان قبری،نه لبخندشان تاجی،نه طعنه شان تبری، تو راه خویش برو بی نیاز از نگاه که تو پادشاهی حتی بی قصر و سپر .                                        بگذار دل اگر خواست مهر بفروشد یا خشم بریزد به هر رهگذری تو خود بشناس که ارزش تو نه به عشقِ ناپایدار است نه به نفرت عبوری🫠                                                 با کسیکه سعی میکنه تحقیرت کنه تا خودشو بالاببره بحث نکن اون خیلی وقته بی ارزشی خودشو فهمیده :) 

بیشتر ببینید
خیانت!هر کسی خیانت کنه کثیف ترینه و هیچ توجیهی ندارهبا طرفتون مشکل دارید جدا شید و طلاق بگیرین!!

دقیقا،👌 اینجوری بدتر از خود شوهره بدترمیشی

تازه ب نظرمن خیانت زن از خیانت مرد کثیف تره

دست بزن داره یا ن

ن نمیزنه ولی خیلی غر میزنه هی هم تهدید میکنه من رفتنیم ب من دل نبند من چند باری زدمش بخاطر این زرت پرتاش گفتم پاشو برو گم شو ببنیم  ن پولداری غصه پولتو بخورم ن قیافه درست حسابی داری ن رفتار درست حسابی .فقط عین زنا حرف میبره میاره .دم ب دیقه قهر میکنه میره