2777
2789
عنوان

خیانت ب شوهر دهن لق

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 44 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

طلاق بگیر برو یه شهر دیگه کار کن بابات مردنی نیس نجات پیدا کنی

ن بابا منو دفن میکنه بعد .و هرچقد هم بهش میگم رفتاراشو میگه اشکال نداره بمون خودت انتخابش کردی بسوز بمیر 

بابام از اون مغز بسته هاس ک میگه بمیر اما طلاق ن .طلاقم بگیرم میرم ی شهر دیگه گم گور شم

بجای اینکه خودت روکوچک وسبک کنی تلاش کن توافقی ازش جداشوبعدبرویه شهردیگه واصلاخونه پدرت هم نرو

له ئه شکه وتی ثور کاتیک خوشه ویستی خواگیان سه یری هاوره ی پاک ویاری صه دیقی که ردبینی زورنیگه رانه ئه خه مین فه رموویی لاتحزن ان الله معناغه م مه خووره فیق خواله گل مانه❤️❤️❤️

بیشتر ببینید
اون نمیسوزه تهش همه جا میگه زنم هرزه بود پرتش کردم بیرون چیزی به اسم عقل داری اصلا؟

ن داشتم ک این رامبی رو باید اولاش ک دیدم عین زنا رفتار میکنه قهر میکنه میره همونجا هولش میدادم زیر ماشین 🤣

ن داشتم ک این رامبی رو باید اولاش ک دیدم عین زنا رفتار میکنه قهر میکنه میره همونجا هولش میدادم زیر م ...

فکر میکنم الان اعصابت خرابه پاشو یه شربت بیدمشک و گلاب درست کن بخور گوشی هم بذار کنار به مغزت استراحت بده 

بجای اینکه خودت روکوچک وسبک کنی تلاش کن توافقی ازش جداشوبعدبرویه شهردیگه واصلاخونه پدرت هم نرو

همون این زامبی میدونه بابام مغزش تعطیله همش میگه یا بازبون خوش میشینی سر زندگیت یا میام اونجا استخوناتو خرد میکنم این زامبی هم سواستفاده میکنه میگه بریم پیش بابات طلاقت بدم بهش تحویلت بدم بعد .بابات بگه اره میگم اوکی 

سلام 

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن تخفیف ویژه در حد رایگان میده 

برای بقیه هم هزینه اش خیلی پایین در حد رایگان 

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4