2777
2789
عنوان

از ازدواجم مثل سگ پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1386 بازدید | 78 پست

با زندگیمون نباید قمار کنیم واقعا 

من مجردم از شماام بزرگ ترم همین فردا با هر پسری بخوام میتونم ازدواج کنم

ولی قرار نیست با هر پسری ازدواج کنیم

گوهر ایمان باید طرف داشته باشه شوخی نیست واقعا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلا چیکار می کنی دلسوزی؟ اون چیکار کرده که می گی دلسنگ؟ شاید برداشت اشتباهی داشتی.

ببین من مهربون و دل رحمم هیجوقت تو عمرم کسیو مسخره نکردم باهمه از در صلح وارد شدم هیجوقت بد کسیو نخواستم ولی اون کافیه ازمن یع چیزی ببینه چنان مثل دشمنا بهم میگه با لحن بد دلم شکسته 

ما ز فلک بوده ایم ، یار ملک بوده ایم * باز همانجا رویم جمله که آن شهر ماست 🤍

چزا همون موقع نفهمیدی اینارو

انگار زندگیو شوخی گرفتهدبودم گفتم همه ازدواج میکنن فکرنمیکردم راه برگشتی نیست

ببین من مهربون و دل رحمم هیجوقت تو عمرم کسیو مسخره نکردم باهمه از در صلح وارد شدم هیجوقت بد کسیو نخو ...

چه بد انگار که به زور ازدواج کرده ، جدا شو بره گمشه ، به عمر میخوای با این باشی؟ 

دو سال پیش برادر جوانم رو بخاطر سرطان از دست دادم توروخدا برای شادی روحش صلوات یا فاتحه بفرستید.                🖤داداش مهربونم شرمنده ام که هنوز بی تو نفس میکشم🥀🥀🖤
باید بیشتر میشناختینش

خاک توسرم کنن من رفتارای بد ازش دیدم مثل خبر کشی بیشعوری ولی ادامه دادم جذبش شده بودم

تا قبل س ماه پیشم دعا میکردی ازدواج کنی

اره ولی فکرنمیکردم اونقد بد اخلاق و بی رحم باشه فکرنمیکردم اونقدر بدهکاری داشته باشه و مال مردم رو نده من زندگی سالم میخواستم

چرا مگه چی تغییر کرده ؟!

یه اخلاق بد داشت اونم کینه ای بودنش بود که خیلی لحبازی میکرد و قهر.. من گفتم عب نداره هرکی یه بدیایی داره بقیه چیزاش عالی،  خوش اخلاق،  دست و دلباز، مسئولیت پذیر، مهربون، عاشقم بود جونشم برام میداد درست لحظع ای که فکرمیکردم زندگیم خیلی خوبه. فهمیدم بهم خیانت کرده..‌

اونم دقیقا بعد از یه دعوای بد که کردیم و سر لجبازی

دیگه هیچوقت مثل قبل نشدم،  همش افسرده و‌پشیمونم

حَسبی الله💫🍃

از پسرایی که ایراد میگیرن و فکر میکنن فقط اونا بلدن متنفرم این زندگی رو جهنم میکنه واست ، اونهمه آدم تو نامزدی جدا میشن ، جدا شو 

حتی اسمشم از شناسنامه ت میتونی پاک کنی 

(البته اگه ببخشید باکره باشی)

دو سال پیش برادر جوانم رو بخاطر سرطان از دست دادم توروخدا برای شادی روحش صلوات یا فاتحه بفرستید.                🖤داداش مهربونم شرمنده ام که هنوز بی تو نفس میکشم🥀🥀🖤