2777
2789
عنوان

چیکار کنم خونرو بزنه به نامم مهمه برام بیاین 🫣🫣

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 35 پست

خیلی زوده واسه این کارا 

اینو بگی بهت شک میکنه

من جای همسرت بودم این حرفارو میزدی خیلی محتاطانه عمل میکردم و میترسیدم که توی ذهنت چی میگذره

آدم چشم و دلش سیر باشه اول زندگی به این چیزا فکر نمیکنه بزار یکم باهم زندگی کنید بعدا ازاین فکرا کن.

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه اونم متقابلا سوال بپرسه که اگه به نام بشه چی میشه ؟جوابت چیه

اگه اقساط وام رو خودت یا پدرت میده ،بله میتونی به اندازه پولی که میدی درخواست دنگ کنی  

ولی اگه اینجوری نیست ،بنظرم نه خودتو کوچیک کن نه با عنوانش میونتونو تلخ کن

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
بیشتر ببینید
خب بر عکسشم درسته زنی که مردش رو دوست داره ازش انتظار آن چنانی نداره انصاف رو رعایت کن خدایی

الان خوندم ادامه ی تاپیکتو

با این وحود بازم راهی نداره بتونی همشو بگیری ۳ دنگش به نامت باشه بازم نمی تونه خونه رو بفروشه بهش بگو بیا نصف نصف