2777
2789
عنوان

چیکار کنم خونرو بزنه به نامم مهمه برام بیاین 🫣🫣

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 35 پست
ماام قرار بزنه ب نام‌من اگر اوکی بشه. من خب کلا قبل خرید خونه همیشه میگفتم باید برنی ب اسم من اما تا ...

شنیدم اگه بخره بعد بزنه به نام زن تحت یکسری شرایط میشه پس گرفت 

بعد با خودم گفتم کلا از همون اول بزنه به نام من برا احتیاط 

فکر کنم اینجوری دیگه نمیتونه بگیره 

لعنتی عوض شو 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هدفت چیه دقیقا چرا برات مهمه

شوهرم نمیدونه چطور از پولا و سرمایه هامون مواظبت کنه و به باد نده می‌خوام یه موقع خواست بفروشه نزارم 😂والا پسفردا بچه میاریم تو این مملکت باید زرنگ باشی تا حداقل زنده بمونی که شوهرم زرنگ نیست 

لعنتی عوض شو 

وای یاد جاریم‌افتادم. ببین سه سال بود متاهل شده بود اما حتی شش ماه کامل خونش نبود. قهر بود کلا.‌بعد ...

همون 

من با اینکه خودمم زنم ولی این متن اسی قفله برام

مگر اینه ۱۰ ۱۵ سال از ازدواج گذشته باشه

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
دیر اومدی نخواه زود بری😂۱۰ ۱۵ سال صبر کن بعد تقاضا کن چرا ب بسم الله همه چیو باید به نامت بزنه؟انقد ...

😂😂

اگه بخوام جدا بشم حتی مهریه هم نمیگیرم 

چون وقتی یه آدمی برام تموم بشه کلاااا تموم میشه 

لعنتی عوض شو 

شوهرم نمیدونه چطور از پولا و سرمایه هامون مواظبت کنه و به باد نده می‌خوام یه موقع خواست بفروشه نزارم ...

اگه قرار باشه بفروشه به نام تو هم باشه زورت می‌کنه بفروشی از این فکرت نکن اول زندگی خیلی هم اصرار کنی بهت شک می‌کنه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
الانم یکسالونیمه تقریبا خونه باباشه قهر . برادرشوهرمم گفته بشین تا برات بخرم.

تو عقدن گفتی؟ 

یکسال و نیم قهر ؟ .مگه میشه 

چرا جدا نمیشن

😂😂اگه بخوام جدا بشم حتی مهریه هم نمیگیرم چون وقتی یه آدمی برام تموم بشه کلاااا تموم میشه

خب این حرفه 

نمیگم دروغه ها 

ولی نمیشه به حرف 

مگر اینکه مهریت رو ببخشی جاش خونه بزنه به نامت 

اگه قبول کنه 

اگه نکرد ناراحت نشو بهش حق بده

دوستان من قصد بدی ندارم 

آدم از کسی که باهاش زندگی می‌کنه نمیکنه که 🥴😐

من می‌خوام فقط بعدا بتونیم بهتر مدیریت کنیم اموالمون رو 

چون شوهرم سادست و همه چیو به باد میده

لعنتی عوض شو 

تو عقدن گفتی؟ یکسال و نیم قهر ؟ .مگه میشه چرا جدا نمیشن

نه ‌سه سال بود مثلا عروسی کرده بودن‌ . الانم ک انقدره نیس. قبلشم نبود خونه کلا.‌ اقا داره کاره جداییشو‌میکنه. دختره طلاق نمیخواد😄زندگی ام نمیکنه. پول زورم میخواد

parasoo1989@
نه ‌سه سال بود مثلا عروسی کرده بودن‌ . الانم ک انقدره نیس. قبلشم نبود خونه کلا.‌ اقا داره کاره جدایی ...

وا چه مدلشه