2777
2789
عنوان

کسی بی بی چک دم دستش هست

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 55 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

افرین عزیزم خودت جواب خودت رودادی اول باید سفت و سخت جلوگیری کنی ولی خب وقتی شد دیگه نمیشه کاری کرد ...

عزیزم من گفتم که دکتر منع کرده چندتاییشو برام.اونایی هم که مربوط به شوهرمه رعایت نمیکنه همش گولم میزنه میگه دفه بعد تا اخرش کار دستمون بده آتیشش بزنم.شوهرمم همش سرکاره دیر به دیر میاد و وضع من اینه اگه همش خونه بود که دیگه هیچی بارداری تو شاخش بود

من پسرم‌۷ماهش بود فهمیدم‌باردارم ۵هفته م بود 😂

وای نگو😂😂منم این مدت همه زنایی که باهم دیگه باردار بودیم و زایمان کردیم بازم باردارن همشون هم مثل چی فقط اشک میریزن تازه همشون میدونن من چجوریم میگن فقط خداکنه تو باردار نشی که خودتو نابود کردی

عزیزم من گفتم که دکتر منع کرده چندتاییشو برام.اونایی هم که مربوط به شوهرمه رعایت نمیکنه همش گولم میز ...

امان از دست این مردا.

حرص نخور گلم ان شاءالله یه راه خوب پیدا کنی من خودمم نمیدونم واگرنه بهت میگفتم

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
وای نگو😂😂منم این مدت همه زنایی که باهم دیگه باردار بودیم و زایمان کردیم بازم باردارن همشون هم مثل ...

انشاالله که نیستی گلم اگرم بودی با آغوش باز ازش استقبال کن من اللن یکیش ۲۰ماهشه یکیش ۵ماه

امان از دست این مردا.حرص نخور گلم ان شاءالله یه راه خوب پیدا کنی من خودمم نمیدونم واگرنه بهت میگفتم

اون روشه چی بود دستگاه میذارن؟؟اسمش یادم نیست😂اونم که ده تا بیارم عمرا برم انجام بدم یه زن و شوهرم از آشناهامون انجام داد زنه شوهرش بهش چسبید🤣🤣

اون روشه چی بود دستگاه میذارن؟؟اسمش یادم نیست😂اونم که ده تا بیارم عمرا برم انجام بدم یه زن و شوهرم ...

آیو دی رو میگی؟

وای چه قدر بد

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
۲۰ ماهه رو چجوری مدیریت میکنی کاراشو؟؟چجوری میرسی بهشون عصبی نمیشی؟؟

همیشه یه نفر پیشمه الان مادرشوهرم بنده خدا اومده مونده پیشم.گاهی میرم خونه مادرم شهرستان.یه مدت خواهرشوهرم بود ولی عروسی کرد رفت یه شهر دیگه اون خیل یخوب بود😅گاهی که با دوتاشون تنها میشم حس می کنم دارم دیوانه میشم.ولی شوهرم هروقت باشه بزرگه رو می بره بیرون پارک و بازی.ولی درکل همیشه کمک نیاز دارم