2777
2789
عنوان

کسی بی بی چک دم دستش هست

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 55 پست
اره اره همین..خیییلیی بد بود تازه خیلی شنیدم اینجوری شدن من که عمرم سمتش نمیرم از همون مجردی که شنید ...

خوب میکنی من یه مدت کوتاهی داشتم خیلی اذیت شدم خونریزی زیاد و کمر درد دائم داشتم آخر درآوردم.

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه این یکی پسرمم اولش منفی بود منم بیخیالش شدم بعد چندساعت رفتم دیدم یه حاله کمرنگ افتاده تازه هشت ...

پریودان چند روزه ست؟ تخمکگذاریت چندم سیکلته؟ آخه از الان خیلی زوده. هشت روز مونده هم‌عجیبه که درست نشون داده

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن
همیشه یه نفر پیشمه الان مادرشوهرم بنده خدا اومده مونده پیشم.گاهی میرم خونه مادرم شهرستان.یه مدت خواه ...

😭😭😭وایییییی خدا هیچوقت بچه پشت سرهم نسیب من نکن.ناشکری نمیکنم ولی نکن دیگه مگه این ناشکریه؟؟؟

الان خودمو خدا دعوامون میشه🤣🤣

پریودان چند روزه ست؟ تخمکگذاریت چندم سیکلته؟ آخه از الان خیلی زوده. هشت روز مونده هم‌عجیبه که درست ن ...

سی روزست اکثرا..دقیق بعد پریودیم اشتباه شد ده روز بعدش اعلائمم شروع شد ۹ روز ۸ روز مونده بود که بی بی زدم مثبت شد باز ۴ روز مونده بود زدم بازم مثبت شد روز پریودیم رفتن ازمایش بتا که عدد ۱۰۰۰ بود

پریودان چند روزه ست؟ تخمکگذاریت چندم سیکلته؟ آخه از الان خیلی زوده. هشت روز مونده هم‌عجیبه که درست ن ...

الانم تاریخ دقیق پریودیم یادم نیست نمیدونم چندروز مونده یه عدد تقریبی میدونم دوروز شاید اینوور اونور باشه

الانم تاریخ دقیق پریودیم یادم نیست نمیدونم چندروز مونده یه عدد تقریبی میدونم دوروز شاید اینوور اونور ...

دخترخوب بارداربودی یانه؟راستی اینوبهت بگم این فقط یه شایعه وجکه که براتون تعریف کردن آ یو دی میچسبه اصلاهمپین چیزی ممکن نیست چون آ یودی داخل حفره رهم جامیگیره واصلاآلت مرداونجانمیره دهانه رحم فقط موقع پریداونم طوری که فقط خون پریدخارج بشه بازه شایدبه اندازه سرسوزن یابیشترهمچین چیزی ممکن نیست.اگه ازرحم بیرون بیادفوراازبدنت خارج میشه اونقدرکوچیکه که اگه مثلاموقع نزدیکی داخل واژنت باشه هم باآلت مردمیادبیرون اصلاچسبیدن درکارنیست دخترخوب من نزدیک به هفت سال داشتم فقط اگه بهت بسازه وخونریزی نداشته باشی عالیه ولی هی بایدچکش کنی چون اگه جابه جابشه باردارمیشی.

الهی وربی من لی غیرک🤲الهم رضابه رضائک وتسلیم امرک

دخترخوب بارداربودی یانه؟راستی اینوبهت بگم این فقط یه شایعه وجکه که براتون تعریف کردن آ یو دی میچسبه ...

نه خداروشکر بعد همونحالت تهوعها یه ویروس بد گرفتم که حالت تهوع از علائم همون ویروسه بود و هنوزم درگیرشم😂.واقعا؟؟من خیلی این حرف چسبیدن رو شنیدم بخاطر همین میترسیدم.باید برم دکتر ازش بپرسم و اگه صلاح دید آ یو دی بذاره برام.مرسی عزیزم😘