2777
2789
عنوان

کسی بی بی چک دم دستش هست

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 55 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه واسه پسرمم بعد چندساعت یه حاله خیییلی کمرنگ بود اخرشم بارداربودم😭

اگر علائم داری ممکنه باردار باشی برو دکتر

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دکتر پوست و مو هستم و مطبمم در تهران هستش در خدمتم 

عزیزدلم معلومه خیلی استرس داری فکر کنم چند ماه پیش هم تاپیک زده بودی که حس میکنی بارداری ،با یه روش ...

دیگه توهمی شدم از شدت استرس.هیچ روشی نمیتونم دکتر برام منع کرده نمیدونم چیکارکنم😭😭

آروم باش عزیزم باردار باشی انقدر زود نشون نمیده که.من خودم چندباری بی بی چکام مثبت شد ولی باردار نبو ...

ایشالله که اینم مثبت کاذب باشه عزیزم😭من روحیات خودمو میشناسم من به شدت رو بچها حساسم این اخلاقم دیوونم کرده سر این یکی بچم حالا فکر کن دوتا بش.من از فکر کردن به پسرم که دیگه براش کم میذارم و اینا خودمو به حد جنون میبرم خودمو میشناسم دیگه.من پست اینستا راجب دوفرزندی میبینم که بچه اول یه جاهایی نادیده گرفته میشه میشینم های های واسه اون بچه گریه میکنم دیگه چه برسه بچه ی خودم باشه که جونم به جونش وصله

نمیدونم هنوز که ازمایشم فکرنکنم بگیرن😭

عزیزم چرا ناراحتی ؟ اگر باردار بودی که خیلی خوبه اگرم نبودی اشکال نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایشالله که اینم مثبت کاذب باشه عزیزم😭من روحیات خودمو میشناسم من به شدت رو بچها حساسم این اخلاقم دیو ...

ای جانم عزیزم همه اینها درست ولی دیگه خیلی سخت میگیری همین چالش‌ها و شرایط ها باعث میشه بچه ات بهتر رشد کنه و در آینده تو جامعه موفق تر باشه.

درضمن همین بچه به خواهر یا بردار هم نیاز داره و خیلی از نیازهاش و رشد هاش توی داشتن خواهر یا باردار هستش.

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ای جانم عزیزم همه اینها درست ولی دیگه خیلی سخت میگیری همین چالش‌ها و شرایط ها باعث میشه بچه ات بهتر ...

خواهر برادرم به موقعش عزیزم🥺نمیدونم چجوری پیشگیری کنم که مطمعن بشم.قرص و امپول دکتر منع کرده 

عزیزم کجاش خوبه هنوز پسرم نیاز به کلی محبت و توجه داره نمیخوام باردارباشم😭😭

دیگه چیزی که خدا میده گلم خیلی ها آرزوی بارداری دارن بعد هنوز معلوم نیس شما بارداری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهر برادرم به موقعش عزیزم🥺نمیدونم چجوری پیشگیری کنم که مطمعن بشم.قرص و امپول دکتر منع کرده

افرین عزیزم خودت جواب خودت رودادی اول باید سفت و سخت جلوگیری کنی ولی خب وقتی شد دیگه نمیشه کاری کرد چون سقط کردن حرام و قتل حساب میشه.

منم بعد زایمانم باید بگردم یه راه خوب پیدا کنم نمیدونم چیکارکنم.

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم