2777
2789

من بچه هام ۱۴ و۱۲ هستن هر جا برم حتی یه خرید کوچیک دنبال مون میان یعنی محاله بشینند تو خونه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه های منم همینن دخترم ۱۹ سالشه بازهم همراهمه الان هم که شوهر کرده دنبال اونه😅

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید
سلام عزیزم خوبینمن کاربرzahra123هستم ،با اون کاربریم نتونستم وارد سایت بشم،بهتون درخواست دوستی دادم ...

سلام عزیزم ممنونم شما خوبین 

قبول کردم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

من پسرم11سالشه دخترم16 نه میزارمشون خونه میرم خودشونم خیلی راغب نیستن بیان مگر بخپام مهمونی برم میبرمشون .بعضی مواقع هم میگم میخام مجرذی با دخترخاله هام دورهم باشیم نمیبرمشون حوصله بچه اصلا ندارم شام میزارم براشون و میرم.خودشون پاگوشی و تلویزیونن باهمم زیاد کاری ندارن که دعوا کنن مثلا خیالم راحته

دقیقا یعنی هول میکنند مثل چی

برای چی تو خونه نمی مونن؟ 

ترسو هستن ؟

بچه های من کوچیکترن ،و‌خوب ترسوان ،

حرص میخورم سر این اخلاق شون 

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.
من پسرم11سالشه دخترم16 نه میزارمشون خونه میرم خودشونم خیلی راغب نیستن بیان مگر بخپام مهمونی برم میبر ...

ببخشید این تفاوت سنیشون بود کوچک بودن باهم بازی میکردن؟ 

دوتادختر دارم شاه نداره. ❤️دخترهای قشنگم خوشبخت بشید الهی😘

دقیقا یعنی هول میکنند مثل چی

برای چی تو خونه نمی مونن؟ 

ترسو هستن ؟

بچه های من کوچیکترن ،و‌خوب ترسوان ،

حرص میخورم سر این اخلاق شون 

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.