2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در هر صورت من متوجه نمیشم بدیه این قضیه چیه!!! لباس پوشیدن دیگران منظور یا غیر منظوری نداره، چون کسی ...

عزیزم خب چن تا چیز کنارهم بود حس کردم منطور دار بوده

اینک دیر اومدن بازدید و اینک عیدی نداد و لباسم چون با لباس معمولی قدیمی نبود با لباس کهنه هاش اومده بود رسما بهمبرخورد

خب شاید نداشته.. از چی میخوای ناراحت بشی

نفهم نیسم ک 

میگم طرف داشت لباس نو اونم دوتا مانتو همه جا با اونا رف خونه ما اینطوری اومد

اینک دیر اومدن بازدید و اینک عیدی نداد و لباسم چون با لباس معمولی قدیمی نبود با لباس کهنه هاش اومده بود رسما بهمبرخورد

مهم عید دیدنی بود که اومده چیکار به لباسش داری شاید شسته بوده خیس بوده 😕

😐😐😐به حق چیزای نشنیده😐به لباس ملت هم کار دارین؟😐لابد پول ندارن که نه نو نوار کردن نه عیدی دادن

خوب توضیح ندادم انگار لباس نو خریدن همه جا اونجوری نونوار رفتن عیدیم دادن ب ما ک رسید... چن تا چیز کنارهم بود حس کردم منطور دار بوده

عزیزم خب چن تا چیز کنارهم بود حس کردم منطور دار بودهاینک دیر اومدن بازدید و اینک عیدی نداد و لباسم چ ...

درسته وقتی خودت رفتارهاشون رو میچینی کناره هم احساس میکنی شاید منظوری دارن و احساست هم ممکنه کاملا درست باشه

ولی ما از زاویه‌ی دیگه ای داریم به قضیه نگاه میکنیم برامون عادیه 

خیلی فکرت رو درگیرشون نکن هی بخوای فکر کنی خودت اذیت میشی هرچی بود منظورشون گذشت و رفت اگر دیدی تکرار شد رفت و آمدت رو به حداقل برسون باهاشون

چقدر بد که همه چیو به منظور میگیرید!!!

درسته وقتی خودت رفتارهاشون رو میچینی کناره هم احساس میکنی شاید منظوری دارن و احساست هم ممکنه کاملا د ...

درسته عزیزم منم درست توضیح ندادم پست اول بقیه فک کردن اینقدر بی درکم ک کسی ک نداره توقع این چیزا داشته باشم

ممنون از شما

😂😂😂😂😂😂

همین‌الان‌‌رفتم چن جا عیددیدنی با لباس های قبلم بچه هامم همینطور

خیلی مسخره بنظرم ک چی  لباس نو بپوشیم هی بریم‌خونه همدیگه ب هم بگیم ببین من لباس خریدم کلا مننفرم از لباس نو موقع عید😂

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بیشتر ببینید
نه بابا لباس نو خریدن همه جا هم باهاش رفتن چند تا هم دارن اما خونه ما با اون کهنه ها اومدن

ممکن خیس بوده کثیف بوده

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بیشتر ببینید