2777
2789
عنوان

دیروز دعوای شدید کردیم جوری که خانوادم اومد باورتون میشه برای

| مشاهده متن کامل بحث + 108474 بازدید | 615 پست
اسی منم چندسال پیش شوهرم خیلی تغییر کرده بود و من نمیفهمیدم چشه چون بهش اعتماد کامل داشتم هیچ شکی به ...

در کل من. اصلا رفیق یا دوستی ندارم و اینکه صبح می‌ره شب میاد تازگیا دیگه زنگ هم نمی‌زنم نمدونم تا کجا ادامه پیدا می‌کنه ولی به این راحتی نمیبخشمش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام اسی حالت بهتر شد؟

سلام عزیز دلم ممنون که پیگیر حالم هستین کمی بهتر شدم خودمو سرگرم میکنم ولی همش از ذهنم میگذره کاراش و میبینم چشام پر اشک شده الانم ساعت ده و نیم خونه اومد شام خورد خوابید زود منم اصلا یه کلمم حرف نزدم یه جوری رفتار کردم اصلا وجود ندارع ولی دلم داغونه اگه از ظاهر قوی دیده سم ولی از درون می‌سوزم آتیش میگیرم خیلی دلم درد می‌کنه احترام از میونمون برداشته شده خیلی سخته

مردا همه بد شدن واقعا ازدواج کردن با این وضعیت و حق و حقوقی که مردا دارن اشتباهه مرد نیستن بعضیا فقط ...

خواهر من فکر میکردم شوهرم بهترین مرد دنیاست ولی اشتباه میکردم هیچ مردی خوب نیست روزی اون روی اصلیشون نشون میده 😔

کتک زده غلط کرده اگه هرمردی برای بار اول دست روزنش بلند کنه زن کوتاه بیا دیگه براش عادی میشه ،بزاربر ...

من تو خونه جلوی چشمانش یجوری محل نمیزارم و یجوری رفتار میکنم اگه هم بیاد یجوری رفتار میکنم که اصلا وجود ندارع 

اینطوری بیشتر میسوزه تا برم و اینکه جایی ندارم برم کجا برم 😞

عزیزم من بیشتر وقتا کوتاه میومدم بااینکه اصلا مقصر نبودم،، اما دیگه منم کارش نداشتم نه حرف میزدیم نه ...

تا خودش به غلط کردن نیفته به پام نیفته و عذر خواهی نکنه عمرا ببخشمش باید از خانوادم هم معذرت بخواد 

به نظرم حرمتی که داشتیم اونم تموم شد حس میکنم دنیا به آخر رسیده خواهر ناچار هستم نمدونم چیکار کنم ام ...

ببین مردا از جواب پس دادن خوششون نمیاد میخوان ساکت شی. منم تجربه کردم متاسفانه. درسته ته دلت همیشه میمونه ولی میگذره خیالت راحت اشتی میشین

خدایا تمام امیدم تویی رهام نکن🙏

اره متاسفااانه به کسی که دوسش نداشتم بله گفتم متاسفانه

الهی بگردم الان بیست سالته؟؟؟؟

چقددد کوچولوییی

چند سالکی حامله شذی؟؟؟

ای وای من

کاش میشد کاری برات بکنم

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵