2777
2789
عنوان

دوستانی که با شوهرتون دوست بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 55 پست

۹۰ درصد الکی میگن. بذار ۶ ۷ ماه بگذره اگه شناختی و مطمئن شدی ازش بخاه با خانوادش درمیون بذاره. اگه بهانه اورد بدون الکی میگه

خیلیا همون اول بهشون نه بگی میرن رد کارشون. پس تشخیصش زیاد سخت نیس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یکی ازفامیلای همسرمن بایه دختری دوست بودسرچندروزآوردش خونه بردش اتاق خودش🤣حالاهم زنشه بچشونم توراهه ...

اره منم زیاد دیدم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ولی دیگه حداقل بوس و بغل و .... تا یه حدی ک زیاد نباشه توی دوران دوستی و نامزدی اوکیه 

بیشتر اصلاااا

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد.متعهد❤️✨️

چ جالب!اخه من میخوام زود تکلیفم روشن بشه و نمیخوام وقتمو پای رابطه ای بزارم که طولانی باشه و ندونم ت ...

بعد همینجوری اشتباه ازدواج کردی چی؟

وقتتو نمیخوای تلف کنی تبعاتش اینه که به شناخت خوبی هم نمیرسی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
من با نامزدم ۳ سال دوست بودم.و تازه نامزد کردیم.سنم کم بود و می خواستم حسابی باهاش آشنا بشم به خاطر ...

درسته...

مرسی عزیزم از راهنمایی کاملت

این پسرایی ک خیلی زود فاز عاشقانه میگیرن،میشه بهشون اعتماد کرد؟ یا دروغگوان؟

مثلا طرف غیر از عکسای پروفم چیزی ازم ندیده و زیادم باهم چت نکردیم اما همون اول فاز عاشقی میگیره!!!

روابطی که برپایه ی ازدواجع،حدودا چندماه بعد،ابراز علاقه شروع میشه؟

اینا مطمئن باش نمیشه اعتماد کرد آخه چطور ممکنه من نامزدم بابامو خوب می‌شناخت،داییم رفیق صمیمیش بود خ ...

دمش گرم واقعا ک وقتی متوجه حست شده ،پررو نشده و خودشو نگرفته 

یه بنده خدایی بود از اشناها،اولش خودش با نگاهای تابلوش نشون داد دوستم داره و بعدش وقتی متوجه حس من شد،عمدا جلوی من نشون میداد با دخترای زیادی هست!

و یه جاهایی مثلا عمدا از جلوی چشمم میرفت جای دیگه که تشنه نگهم داره!(چون میدونست دوس دارم نگاش کنم)

درسته...مرسی عزیزم از راهنمایی کاملتاین پسرایی ک خیلی زود فاز عاشقانه میگیرن،میشه بهشون اعتماد کرد؟ ...

اگر با توجه به تجربه خودم بخوام جواب بدم و تجربه دوستام و اطرافیانم

اینایی که زود فاز عاشقی برمی دارن ۹۹ درصد دروغ میگن...

ببین گلم من کلا به ندای درون و حس درونی و فرکانس آدما اعتقاد زیادی دارم.من نامزدم از همون اول دوستی یا بهتره بگم بعد ۴ ماه قشنگ مطمئن بودم قصدش ازدواجه یه حس خیلی قوی بهم می گفت این آدم درستی هست.و ۳ سال با تمام حواشی و نوسان های رابطه مون کنارم موند و مدیریتش کرد.از حرفاش کاراش کاملا مشخص بود خواستنش پاک هست.من حتی یکبار شک نکردم

من دقیقا قبل نامزدم با همکلاسیم خداروشکر به مدت یک ماه توو رابطه بودم به خدا که تمام سلول های وجودم بهم می گفت این آدم مناسبت نیست ولی گوش نکردم خودم توجیه می کردم سنمم کم بود و ترم یکی دیگه بدتر تصمیمات احساسی می گرفتم داداشم نجاتم داد اگه داداشم نبود وای خدایا شکرت...

اینایی که سمت من اومدن،همه مجازی بودن

مجازی تجربه ندارم منو همسرم بیرون با هم آشنا شدیم یه مدت یکماهه دوست بودیم میخواست یه مدت بره ماموریت ازم خواست کنارش عکس بگیرم و چندتا هم تکی ازم گرفت با خودش برد بعدم کم کم دوستی مون عمیق شد و عکس های بیشتر ولی خب همه حجاب دار و کامل