2777
2789
عنوان

دوستانی که با شوهرتون دوست بودین

594 بازدید | 55 پست

تو دوران دوستی ازتون عکس قدی و کلا عکس میخواست؟یا مثلا حرفای ....میزد؟

چندوقت بعد از اشنایی، اینا رو ازتون درخواست کرد؟

این پسرایی ک میان میگن قصدم ازدواجه و اشنایی و بعدش اینارو هم ازتون میخوان،دروغ میگن، درسته؟

اگر زود گفت خب دیگه معلومه هدفش چیه 

من بعد یکسال تونست حرف بزنه راجبش🤦🏻‍♀️

ولی پسری ک تو یکی دو ماه ازت درخواست‌های ناجور داره فقط فرار کن نبینیش

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد.متعهد❤️✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دروغ میگن. قصدشون ازدواج نیست میلشون زیادشده نمیتونن زیز باز ازدواج برن چون مسیولیت داره اینطوری میان جلو گول میزنن 

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
بیشتر ببینید

عکسو ک همیشه واسه هم میفرستادیم چ قدی چه غیر قدی 

حرفای مثبت ۱۸ اصلااا نمیزد تهش مثلا حرفاش راجب اینده ی عاشقانه یا ته تهش بوسه بود.. کلا هم نزدیک‌ب ۶ ماه دوست بودیم ما

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بیشتر ببینید

خب خیلی ها بودن این ویژگی رو داشتن الان ازدواج کردن و خوشبختن خیلی ها هم بودن کات کردن

فکر نکنم زیاد معیار درستی باشه واسه سنجیدنش

کلا سعی کنید با کسی باشید که صداقت داره

ازدواج میخواد بگه نمیخواد هم بگه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

در رابطه با سوال دومت، عموما بله

در مورد سوال اولت، وقتی پیش هم بودیم و همو میدیم چرا باید عکس قدی میخواست، اصن عکس خواستن واسم خیلی کار منحرفانه ایه و اصن تو مخم نمیگنجه تو آشنایی طرف این حرگتو بزنه

گذشت و خیلی صمیمی شدین حالا یه بحث دیگه ست مثلا لباس جدید بخری بگه عکس بده ببینم، یا بره یه حرکتی بزنه رو خودش تو ازش عکس بخوای ولی عکس اونم قدی تو آشنایی؟ نه واقعا جالب نیست

حرف جنسی ای هم که میگی یه عملی کنارش هست دیگه

یعنی یه جایی جفتتون تصمیم میگیرید یه حرکاتی رو با هم داشته باشید

اگه به زور یکی بخواد اون حرفا رو بهت بخورونه باحال نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
هیچکدومو نمیخواست. عکس زندگی روزمره میخواست. چندوقته باهمین؟

من با کسی نیستم،ولی یه مدت بودن چندتا پسر که باهاشون ارتباط داشتم و همه شون میگفتن قصدمون ازدواجه و بعدشم ازم در طول روز عکس میخواستن(نه اینکه عکس ناجور بخوان ولی خب)و از همون اول هم خیلی فاز عشق و عاشقی برمیداشتن ک این قضیه رو مشکوک تر میکرد واسم!

عکسو ک همیشه واسه هم میفرستادیم چ قدی چه غیر قدی حرفای مثبت ۱۸ اصلااا نمیزد تهش مثلا حرفاش راجب ایند ...

از همون اوایل دوستی،فاز عشق و عاشقی گرفت؟

چون این پسرایی که من دیدم،همون اول ادای عاشقا رو درمیارن و این باعث میشه بیشتر شک کنم و اعتماد نکنم