2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یاخدا چیزیت نشددد؟😂😐

نه 😂 امتحانم رو موفقیت آمیز دادم و برگشتم مثل خرس خوابیدم 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید

من چندشبه بیدار موندم ب مدت دوروز اتفاقا

ولی نمیدونم این بار چرا میترسم چیزیم بشه🤣

-عَـقلتو‌ دنبـال ‌کـن، قَـلبت‌ احمقـه

زمان دانشجوییم ۴۸ ساعت نخوابیدم بلا نصبت عین خر ۴۰۰ صفحه کتاب خوندم یه ساعت اخر به بچه ها گفتم چشمامو میذارم رو هم خوابم برد بیدارم کنید هر کاری کردن بیدار نشدم و نرفتم امتحان 😭😭😭😭

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
بیشتر ببینید
زمان دانشجوییم ۴۸ ساعت نخوابیدم بلا نصبت عین خر ۴۰۰ صفحه کتاب خوندم یه ساعت اخر به بچه ها گفتم چشمام ...

تو دانشگاه بودی و بیدارت نکردن؟

تو دانشگاه بودی و بیدارت نکردن؟

خوابگاه بودم بیدارم کردن بیدار نمیشدم بیهوش شده بودم 🙃

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
بیشتر ببینید
خوابگاه بودم بیدارم کردن بیدار نمیشدم بیهوش شده بودم 🙃

اوخییی چه بیمعرفتن🥲

نهایتش با یه لگد محکم بیدارت میکردن خو

اخر چیشد نزاشتن دوباره امتحان بدی؟

اوخییی چه بیمعرفتن🥲نهایتش با یه لگد محکم بیدارت میکردن خواخر چیشد نزاشتن دوباره امتحان بدی؟

نه دیگه افتادم خیلی خوب خونده بودم یادم میاد حرص میخورم 

بیشتر ببینید
زمان دانشجوییم ۴۸ ساعت نخوابیدم بلا نصبت عین خر ۴۰۰ صفحه کتاب خوندم یه ساعت اخر به بچه ها گفتم چشمام ...

ای وای چه ضد حالی شد 😓

منم شب امتحانی بودم همیشه شب امتحان تا مرز سکته میرفتم اگه خواب میموندم که دیگه نور علی نور میشد 🤦

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید