2777
2789

وای باورم نمیشه بگین چیو؟

اون روز تو خیابون داشتم میرفتم دیدم چند تا کلاغ که تعدادشونم بالابود از رو کاج به اون بلندی میان پایین میرفتن رو سر یه پیرمرد کچل و هی میزدن فرار میکردن از قضا یه آدم کچل دیگه همون نزدیک بود دیدم بااونم همینکارو کردن 

جدی جدی توجه همه مردم جلب شده بود چرا هی اینکارو میکنن خیلیا حتی فیلم میگرفتن 

خود اون آقا کچلا اصلا هنگ بودن 😂بخدا هرچی باسنگ میزدن کلاغا ول نمیکردن 

نگو جریانش این بوده الان این خبرو تو یه کانالی خوندم😂😂😂😂👇👇👇👇

❌دست به دست کنید، برسه به دست کچل‌ها!✋👨🏻‍🦲

چندوقت پیش یه آدم کچل تو اصفهان چند تا کلاغ رو اذیت کرده، حالا هر آدمی کچلی که توی خیابون شیخ بهایی اصفهان رد میشه کلاغا بهش حمله میکنن!

حالا شاید بگین این یه موضوع سادست، ولی کلاغا به شدت کینه ای و انتقام جو هستن و این داستان رو حتی به نسل های بعدشون منتقل میکنن!

+نخندین موضوع جدیه! تا مدت ها کچلا دهنشون سرویسه:))

کلاغ حافظش قویه و گروهی حمله میکنه 

کلاغ کلا چیزای براق خوشش میا از جمله کله کچل ☹️

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره منم شنیدم که کلاغا خیلی کینه ای و اهل انتقام هستن😅

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید
تو فیلم کلاغ حمله کرده؟

من ندیدمش 

ولی همسایمون یه کلاغ کشته بود و تو حياط خودش از درخت هم آویزون کرده‌ بود بعد کلاغ ها تا ۴،۵ روز  هر صبح فقط جیغ و داد می‌زدن  و قارقار می‌کردن 😂