2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم خیلیا توسایت میگن الان مشکل اینه؟😐

اینم یکی از مشکلاته عزیزم ، مثل مشکلی که شما بیان کردید

مگه هر چی دیگران گفتن درسته؟!

توهین به جنس زنه در هر حال

اگر دین و مذهبت می‌گوید از کسی متنفر باشی ، تو نیاز به یک دین جدید داری!

اینم یکی از مشکلاته عزیزم ، مثل مشکلی که شما بیان کردیدمگه هر چی دیگران گفتن درسته؟!توهین به جنس زنه ...

کاش حداقل همگی جمع میشدیم راجب پسرایب اعتراض میکردیم تو اینستا مارو مسخره میکنن من همه تلاشمو کردم نزارم پسری توهین کنه

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
کاش حداقل همگی جمع میشدیم راجب پسرایب اعتراض میکردیم تو اینستا مارو مسخره میکنن من همه تلاشمو کردم ن ...

بعضی تاپیکا مسخره کردن داره واقعا

اعتراض ما به کجا میرسه؟ بهتر نیست خود ما کاربرا سعی کنیم تاپیک های بهتری ایجاد کنیم و نظرات بهتری بدیم؟

اگر دین و مذهبت می‌گوید از کسی متنفر باشی ، تو نیاز به یک دین جدید داری!

به این موجودات میگن بی حیا

اخه تو سایت میگفتن خیلیا اشتباه کردم

وگرنه من پسری به ما توهین کنه دهنشو سرویس میکنم

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍

این پیج اینستا را دیدین از پستهای اینجا اسکرین میگیره پست میزاره ی عالمه فاوور و کامنت و ...هم داره

غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔نخاهم زیست 

بیشتر ببینید