2777
2789

دیدم کسی خوابش نمیکنه 

پتو پالتش سبک اند از اتاق آورد خوابید شیشه برداشت تو دهنش کرد  بعد دیدم خوابش رفته😂😂😂😂

این نسل چه باهوش اند.من بچه بودم تا مامانم بغل نمی‌کردند خوایم نمیرفت

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ربطی ب نسل نداره

پسرم متولد ۹۵ بابدبختی میخوابوندم

دخترم متولد ۹۷ از همون اول کاری ب کارش نداشتم چون تجربم بیشتر بود کلا خسته میشد میرفت تو اتاق میخوابید یا وسط خونه متکا و پتو و پستونک و خواب

من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
خواهر زاده منم از اول اینطوری بود . از خیلی بچگیش مستقل بود . خودش می‌خوابید خودش میرفت غذا پیدا می‌ ...

دختر منم کلاس اوله و اینجوری بود از اول

گشنش میشد کشو کابینت براش وسایل میزاشتم باز میکرد میخورد میخوابید

من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
ربطی ب نسل ندارهپسرم متولد ۹۵ بابدبختی میخوابوندمدخترم متولد ۹۷ از همون اول کاری ب کارش نداشتم چون ت ...

این بچه اول

البته خواهری خیلی بیخیال بچه عادت کرده

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم

آخییی عزیزممم دیده از کسی آبی گرم نمیشه خودش آستین بالا زده خودشو خوابونده 🤣🤣😅🥰

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

این بچه اولالبته خواهری خیلی بیخیال بچه عادت کرده

من سر بچه اولم خیلی حساس بودم اشتباه کردم سر دومی گذاشتمش ی گوشه گفتم خودش بزرگ شه

بیشتر ببینید
چیکار کنیم بچمون اینجوری بشه؟

حساس نباش

سر اوای میگفتم لباسش کمه مریض میشه لباس میپوشوندم غذاش باید اینجوری باشه اونجوری نباشه مریض میشه

دم ب دقه دنبالش بودم بچه کثیف نشه ال نشه بل نشه

هرروزم مریض بود

دومی رو از همون اول گذاشتم وسط خونه بغلیش نکردم لباس زیاد تنش نکردم حساسیتمو گذاشتم کنار گذاشتم کثیف کاری کنه از ۴ ماهگی غذاروشروع کردم نمیچسبیدم بهش

هم نشستنشو خودش نشست راه رفتنشو با داداشش راه رفت گشنش میشد ۴ غذاشو میزاشتم جلوش نصفشو میریخت نصفشو میخورد

خداروشکر مریض نشد تو نوزادیاش

الان ی سری کارارو پسرم ک یسال و نیم بزرگتره نمیتونه بکنه دخترم‌میتونه

بیشتر ببینید