2777
2789
عنوان

ریاضی نهایی

347 بازدید | 30 پست

بچه ها فصل هندسه سخته ؟ تاحالا نخوندم میتونم الان شروع کنم و تا شب تموم کنم

حد و مشتق و کاربرد مشتق را خوندم الان هندسه بخونم سخته یا نه آخه خسته شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم سختارو تموم کردی 

من میخوام کاربرد مشتق حذف کنم چون در هر صورت پشت میمونم و ترمیم میدمش اگه زیر ۱۹ باشه 

تایمشو میزارم بقیه فصلام سوال حل میکنم 

واسه من هندسه خوب اومد به جز بخش وضعیت دو دایره اش

بنظرم سختارو تموم کردی من میخوام کاربرد مشتق حذف کنم چون در هر صورت پشت میمونم و ترمیم میدمش اگه زیر ...

کاربرد مشتق اوکیه بخونش بهینه سازی را حذف کن حداقل اگر از قبل بهینه سازی اومد بتونی جواب بدی 

کاربرد مشتق اوکیه بخونش بهینه سازی را حذف کن حداقل اگر از قبل بهینه سازی اومد بتونی جواب بدی

اگه از اون طرف تایم آوردم میخونم ..آخه خیلی سختمه فقط ویدیو کنکوری دیدم واسش کتاب اصلا نخوندم..از صبح هم درگیر مشتق بودم هنوز درس سوم رو تموم نکردم اگه کاربردو حذف کنم هنوز ۳ فصل واسه خوندن دارم