fatibano مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 5753 عنوان بهم گفتن بخاطر خرابی شدید دندونام تو این سن باید برم متخصص لثه 93 بازدید | 6 پست چجوری لثه رو معاینه میکنه؟دلیل خرابی دندونام میشه از مشکل لثه باشه؟از استرس نمیتونم هیچی بخورم 10 روزه دچار عفونت کلیه شدم😔😔😣😣 مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم 1404/01/16 | 20:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیلاس_قرمزی عضویت: 1400/11/29 تعداد پست: 1313 یه دکتر خوب برو منم یهو تمام دندونام نابود شد خیلی بد بود همش پام دندون پزشکی بود وااااای یاداوریش حتی سخته هر وقت دلت واسه خاطره ها تنگ شد، بی احترامیا رو یادت بیار
fatibano مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 5753 یه دکتر خوب برو منم یهو تمام دندونام نابود شد خیلی بد بود همش پام دندون پزشکی بود وااااای یاداوریش ح ... منم همین طورم😭دیگه هیچی از گلوم پایین نمیره دندون سالم نمونده برام😔شما چیکار کردین دندوناتون؟درست کردین؟ مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
گیلاس_قرمزی عضویت: 1400/11/29 تعداد پست: 1313 منم همین طورم😭دیگه هیچی از گلوم پایین نمیره دندون سالم نمونده برام😔شما چیکار کردین دندوناتون؟درست ... گرونه گرون برای دوتاش کلی زجرم دادن هی برو هی بیا بقیه ش موند هر وقت دلت واسه خاطره ها تنگ شد، بی احترامیا رو یادت بیار
haftkhat عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 1335 منم همه دندونام تو بیست سالگیم خراب شدن😔😔 چند سال دیگه باید دندون مصنوعی بزارم عین مامان بزرگا
fatibano مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 5753 گرونه گرون برای دوتاش کلی زجرم دادن هی برو هی بیا بقیه ش موند من قبل عید 6 تاشو توی 2هفته کشیدم😭😭😭یک ماه تمام درد کشیدم تا جاشون خوب شد😔😔😔بازم کشیدنی دارم میترسم برم خیلی اذیت شدم هم خودم هم بچه هام😭😭هووووف از استرس نفس نمیتونم بکشم خیلی غصه میخورم چیکار کنم هیچی ام نمیشه خورد یکسره حالم بد میشه مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
گیلاس_قرمزی عضویت: 1400/11/29 تعداد پست: 1313 من قبل عید 6 تاشو توی 2هفته کشیدم😭😭😭یک ماه تمام درد کشیدم تا جاشون خوب شد😔😔😔بازم کشیدنی دارم م ... اره منم کلی کشیدم خدا رحم کنه بهت هر وقت دلت واسه خاطره ها تنگ شد، بی احترامیا رو یادت بیار