2777
2789

بچها منو میشناسید وسواس به ایدز و سرنگ دارم هر جا میرم حواسم هست دست کسی سرنگ نباشه ارامش ندارم و خب چیزایی شبیه سرنگ میبینم و دردش رو هم میکشم امروز بعد از مشقت فراوان که رفتم دکتر زنان برای بارداریم دوماهم رفتم داروخونه دارو بگیرم دارو خونه کوچیک بود مجبور شدم از بین دوتا خانم که باهم اومده بودن چیزی بگیرن و ظاهرا نداشت داروخونه رد بشم موقعی که بین لین دو رد میشدم دیدم دست یکی از خانم ها چیزی کپی سرنگ بود من رد شدم و فکر کنم سر سوزن سرنگ به رون پام رفت چون سمت رون پام بود و پامم درد گرفت حالا دیگه نمیدونم الانم انقدر خستم تو خونه نمیتونم پامو بگردم و رد سوزن پیدا کنم کاش میمردم دیگه خسته شدم ولی این بچه تو شکمم چه گناهی کرده من دیگه ایدز گرفتم این بچم میگیره اون بچه توشکمم هیچ وقت منو نمیبخشه که از من مریضی  گرفته نمیدونم چیکار کنم تمام بدنم سر شده یه چیزی بگید چیکار کنم خواهشا نگید سوزن پلمپ نه سرنگ پلمپ بود نه در پوش داشت دیگه از استرس فکر کنم الاناس بیوفتم رو خون

😐😐با سر سرنگ باز تو داروخونه میچرخیده ؟ اینا همش توهم ذهن شماس . و همین استرس و نگرانی تون باعث میشه روی مغز و رشد جنین تاثیر منفی و بدی بذاره

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شما با این حالت باردارم شدی 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

یک در میلیون هم کمتره که ایدز بگیری اینقد استرس نداشته باش 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

تو چرا قبل حاملگی خودتو درمان نکردی؟!؟ مگ مردم روانین ک همه سرنگ داشته باشن شوهرت این مریضیتو میدونه بعد گذاشته حامله بشی؟

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید

الان سالهاس تو ایدز داری . خیالت راحت . 

....

....

....

....

چی شدی ؟ 

راحت زندگیت رو بکن . بی خیال باش .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .