2777
2789
چرا ؟من خیلیا رو دیدم می‌نويسن و بعدا میگیرن

عزیزم اونایی که میدن آدم حسابی هستن چون وقتی طرف خونه نداره هیج کجا ثبت نمیشه حتی داخل سند ازدواج فقط روی یک ورقه سفید مینویسن و امضا میکنن اون ورقه هم هیچ ارزش قانونی نداره خونه زمانی ارزش داره که طرف داشته باشه چون مشخصات خونه داخل سندومحضرذکرمیشه

فقط کاری نکنین خواستگارتونو از دست بدین  

عاقلانه فکر کنین ممکنه با این پیشنهادات  هیچ پسری راضی به ازدواج نشه. اساس کاررو نجابت قرار بدین

باید به پسرا هم حق بدیم. خیلی از دخترا به یه بهانه کوچیک زندگی رو ول نیکنن و مهریه شونو اجرا میذارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

[QUOTE=377736481]باز شروع شد یکی وسط تاپیک مهریه واسه آقایون که خودشون هر کدوم ۱۰ متر زبون دارن سینه ...

والا بخدا😂😂😂

دقت کردین؟

هر وقت بحث مهریه س یکی دو نفر میفتن وسط تاپیک و میزنن تو سر خودشون واسه آقایون که آره مهریه باید کم باشه

بعدش درجا چرتکه میندازن تعداد مهریه رو به پول روز حساب میکنن و ...

۱. شرط وکالت در طلاق با سلب حق فرجام‌خواهی و تجدیدنظر و نصب امین:

زوجه ضمن عقد نکاح از زوج وکالت بلاعزل با حق توکیل به غیر دارد که هر زمان بخواهد، با مراجعه به دادگاه صالحه و ادارات ثبت، خود را مطلقه نماید.

زوج ضمن این عقد، حق هرگونه اعتراض، تجدیدنظرخواهی، فرجام‌خواهی و نصب امین یا وکیل را در خصوص اجرای این وکالت از خود سلب و ساقط نمود.

۲. شرط سکونت زوجه در محل مورد نظر خود (حق سکنی):

زوجه اختیار دارد محل سکونت خود را به تشخیص خود انتخاب نماید و زوج در این خصوص هیچ‌گونه ممانعت یا محدودیتی برای او ایجاد نخواهد کرد.

۳. شرط اشتغال و تحصیل زوجه:

زوجه حق اشتغال به هر حرفه و شغل مشروع و همچنین ادامه تحصیل در هر مقطع، رشته و مکانی را خواهد داشت و زوج نسبت به این امور هیچ‌گونه ممانعتی نخواهد داشت.

۴. شرط خروج از کشور و اخذ یا تمدید گذرنامه بدون نیاز به اذن زوج:

زوج به زوجه وکالت بلاعزل با حق توکیل به غیر اعطا می‌نماید تا در هر زمان، نسبت به اخذ، تمدید و استفاده از گذرنامه اقدام نماید و برای خروج از کشور نیازی به اذن کتبی یا شفاهی زوج نخواهد بود.

اینا رو حتما با یه وکیل خوب تنظیم کنین و توی قباله ازدواج حتما درج بشن اگر هم دفتردار گفت نمیشه دروغ میگه چون هر شرطی قابل درجه  مگرشرط های خلاف .... 

بذار دقیق بهت بگم 

بذار ۲۰ تا سکه تمام طرح امامی و به تاریخ روز 

ماشینی که مشخص میکنی دقیقا باید بگی مثلا ۲۰۷ سفید اتوماتیک تیپ فلان مدل سال

اگه میخوای طلا بذاری دقیق مثلا ۲۰ مثقال طلای ۲۴ عیار 

دقیقا ویژگی هاش باید مشخص باشه 

من خودم به عنوان زن خوشحالم حق طلاق ندارم چون هروقت قبل پریودم یه دعوای کوچیکم داتشه باشم اونقدر حال ...

عزیزم حالافکرکن خانمی شوهرش خیانت کارباشه ودست بزن داشته باشه واعتیاد داشته باشه چون حق طلاق بامرده،به خانمش میگه خب مهریتوببخش بعدیک میلیاردم بده تاطلاقت بدم اونوقت خانمه باید بسوزه وبسازه

واسه من ازدواج دومم بود ۳۱۴تا سکه اس و حق طلاق

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید