2777
2789
الان میان میگن پسری که اینو گفتی منم تقریبا همینو گفتم تا الان دو نفر اومدن گفتن پسری

😂😂😂 چه ربطی داره خانوم؟😂 مگه به پسر دختره؟ شما نظر خواستی منم نظرم رو گفتم بعید میدونم ربطی به جنسیت داشته باشه ها 😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سکه رو دونه ای ۸۰ ملیون حساب کنم میشه یک ملیارد و ۱۲۰ ملیون حدودا.پول کمی نیست .شاید ارزش کمی داشته باشه ولی این پولو دراوردن پدر در میاره .یه طوری باید باشه اون طرف هم بتونه قبول کنه .اونم ادمه 

😂😂😂 چه ربطی داره خانوم؟😂 مگه به پسر دختره؟ شما نظر خواستی منم نظرم رو گفتم بعید میدونم ربطی به ج ...

البته من نظر نخواستم ها

من تظر خودمو گفتم چون مخالف مهریه زیاد بودم همه گفتن من پسرم 😑

البته من نظر نخواستم هامن تظر خودمو گفتم چون مخالف مهریه زیاد بودم همه گفتن من پسرم 😑

نمی دونم نظرتون چی بوده ولی منم با مهریه زیاد مخالفم..اگه دنیا مهریه هم باشه  و پسر جنسش خراب باشه می‌تونه همچین زجر بده که آدم جونشو برداره وفرار کنه

میشه ۱۴۰۰ سکه هات

ماشینم آی پراید باز یه سیصد و چهار صد 

حق تحصیل و اشتغالم بده لابد به آزادی شما احترام میزاره

اگر تو دلته قبول کن 

بعدم قراره مهریه قانونی همون بشه ۱۴ تا از ۱۱۰ تا بیاد پایین

سکه رو دونه ای ۸۰ ملیون حساب کنم میشه یک ملیارد و ۱۲۰ ملیون حدودا.پول کمی نیست .شاید ارزش کمی داشته ...

قبول نمیکنن دیگه

الان دختر رفیق شوهر من یه خواسگار اومد گفت یه دانگ خانه میزنم مهرش 

این گفت من ۱۱۰ تا سکه میخوام یه دانگ خانه تو میشهه ببخشید توالتت اونم نمیخواد بدی

طرف مهندس بود و شرکت داشت و ۲۰۶

وضع اینام معمولیه باباش تو مغازه شوهرم‌کار میکنه یه اپارتمانم دارن مامانه هم بازنشسته فرهنگ دختر لیسانس آبخیز داری و بیکار

طرف گفت فکرامو کنم میگم

رفت و عروسی هم کرد و ظاهرا میگه خوبن باهم الان پنج ساله دیگه هم کسی نیومده همو یکی فقط اومد اینم شده ۳۲ ساله...

پشیمونن خیلی

عزیزم حالافکرکن خانمی شوهرش خیانت کارباشه ودست بزن داشته باشه واعتیاد داشته باشه چون حق طلاق بامرده، ...

این جوری ها هم نیس دادگاه در صورت معتاد بودن یا دست بزن خیلی راحت میتونه طلاق صادر کنه 

این جوری ها هم نیس دادگاه در صورت معتاد بودن یا دست بزن خیلی راحت میتونه طلاق صادر کنه

پس چرا این همه شوهر معتاد و دست بزن خانمانتونستن راحت جدابشن،دادگاه طرف نامه پزشکی قانونی داره کتک خورده دادگاه به همین راحتی حکم نمیده چندسال بایدبره وبیاد اونوقت مجبورمیشه مهریه روببخشه یا سالی یه سکه طلاق بگیره،دادگاه خونه خاله نیست که راحت طلاق بدن،طرف شوهرش مشکل روانی داره به دادگاه ثابت شده به همین راحتی طلاق نمیدن بعد شما میگیدخیلی راحت طلاق صادر میشه،میشه بگید کدوم شه؟چون ماکه دادگاه میریم ندیدیم