2777
2789
عنوان

♾️©️فوبیا چی داری〽️〽️〽️〽️〽️

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 136 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط همینه . حمام کمتر میری یا زود میزنی بیرون؟

کم که نمیرم ولی هر روزم نمیرم ی روز درمیون دو روز درمیون. آره سعی میکنم زود بیام بیرون. یا وفتی در رو باز بذارم حس میکنم دیگه این ترس رو ندارم😭

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
وسواس نه ولی اظطراب دارم ی چیز عجیب اینکه وقتی یه اتفاقی برام قراره بیوفته از یک روز قبلش تپش قلب و ...

باید حلش کنی. الکی داری اذیت میشی. 

اینا را حل کل زندگیت میره تو آرامش

باید حلش کنی. الکی داری اذیت میشی. اینا را حل کل زندگیت میره تو آرامش

خیلی اذیت میشم 🥲هر جا میرم این اتفاقات برام میوفته هر جشنی میرم کافیه ی کم هیجان داشته باشه حالم بد میشه 

نمیدونم چیکار کنم 

خیلی اذیت میشم 🥲هر جا میرم این اتفاقات برام میوفته هر جشنی میرم کافیه ی کم هیجان داشته باشه حالم بد ...

دوره های اضطراب و نشخوار را برو گوش کن.

rumination_chatter@

تو تلگرام.

گوش کنی متوجه می شی خودت داری بهش بال و پر می دی. از اونجا دیگه تموم میشه.

اوهوم

این سیستم نجات و بقا بدنته که فعال میشه.

باید اینقدر زیاد حموم بری و بمونی که سیستم شناختی ات پیام بده به مغزت که اینجا امن است آروم باش. 

به این ترتیب کم کم حذف میشه.

راهش اینه. ولی برو تلگرام دوره اش را گوش کن قشنگ بگیرش تو مشتت. و تمامش کن.

rumination_chatter@

ممنون الان سر میزنم فوبیا ندارم به اون شدت ولی ...مرسی بازم

من دوست دارم همه مزه در لحظه بودن و منسجم را بچشند. بخصوص چقدر برای بچه هامون خوبه اینا را بدونیم. نابودشون نکنیم.