2777
2789
عنوان

♾️©️فوبیا چی داری〽️〽️〽️〽️〽️

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 136 پست
نه بچه بودم بهم تعریف میکردن نمی‌ترسیدی اصلا تازه دنبالشون میکردی من اینارو بادم نمیاد ولی خدا نکنه ...

راحت درمان‌میشه. با بقیه اعصاب خوردی هات باهم.

شروع کن. تا معنی در لحظه بودن را بچشی.

می خواهی دوره هاش را گوش بدی بفهمی چرا اینطوری میشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اضطراب و نشخوار فکری هم دارید؟

نشخوارفکری دقیق نمیدونم چی ب چیه😁🤦‍♀️

ولی اینک خب ترجیحا کلا براینه ک تنهاباشم نسبت یک سری آدم ها آلرژی دارم دست خودم نیس اصن،حافظه کوتاه مدتم خیلی ضعیفه،واینک هرجایی نمیتونم چیزی بخورم وسواس دارم کم وبیش،ایناهم دقیقا ازوقتی اومده سراغم ک ترسام شروع شده فوبیای حفره حالا چیزی نیس ک خیلی ببینم ولی تاریکی برق ک‌میره شبا یا غروب خوابم برده باشه چراغ روشن نبوده ینی تابلندشم روشن کنم چراغ رو صدبار صلوات میفرستم 

خنده هامون بوی بغضیو میدن ک آغشته شده تو تنفر.

نشخوارفکری دقیق نمیدونم چی ب چیه😁🤦‍♀️ولی اینک خب ترجیحا کلا براینه ک تنهاباشم نسبت یک سری آدم ها آ ...

همشون با هم‌ را بهش می‌گویند اختلال اضطراب فراگیر. و باید درمانش کنی. درمانش با کمک روانشناس خیلی خوب جواب میده. با آگاهی هم میشه که جلوی پیشترفش را بگیری.

آخرین باری که در گیر ترس بیماری شدی کی بوده؟

همین زمستان که اول فهمیدم توده درپستانم است مردم وزنده شدم تامعلوم شدخوش خیمه.بعدهم فهمیدم بیماری خودایمنی دارم وبایدتاآخرعمر داروبخورم.اینکه این بیمار ی درمان ندارد وداروی مشخصی هم ندارد

همین زمستان که اول فهمیدم توده درپستانم است مردم وزنده شدم تامعلوم شدخوش خیمه.بعدهم فهمیدم بیماری خو ...

پس‌ بازم خیلی شانس آورید. خیلی از مردم تا آخر عمرشون قرص می خورن. اونایی هم که نمی خورن ماهی چندتا می خورن. می تونی بهش فکر نکنی و از زندگی لذت ببری یا زیادی فکرت را درگیر داره؟