2777
2789
عنوان

خیلی دودلم خانما طلا یا خونه

128 بازدید | 12 پست

قراره ۲۴۰ میلیون از جایی بهم برسه شوهر دارم و طلاهام مال قبل ازدواجم هست میتونم خونه بگیرم اما موندم ۲۴۰ رو طلا کنم یا نه طلاهام رو بفروشم خونه بخرم با کمک ۲۴۰

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خونه حتما

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بیشتر ببینید
صد در صد خونه بگیر.اگر خودتون خونه دارین این یکی رو بده اجاره دوباره طلا بگیر.خونه مهمتر از طلا هست

خونه داریم به نام شوهرم که وام بانک داره باید اسمش بمونه میدونم نظر داره طلاهام رو بفروشه برای خونه بهتر

تا حالا که برد با طلا بوده طلا خیلی رفت بالا ولی خونه به نسبت طلا خیلی تغییر نکرده ولی نگهداری طلا ریسکش بالاست قبل از عید دزد اومد ۴۰۰ گرم طلای جاریم رو برد حتی نفهمیدن چجوری و کی بردن یه بار که می‌خواست استفاده کنه دیده کلا خالی شده و نیست دزدا طلایاب دارن و بدون اینکه بفهمی میان همشو میبرن اگه میتونی خونه بخر که از اجاره اش هم درآمد داشته باشی

بنظرت طلا بهتره تا خونه فعلا؟

خووووونه 

خونه بخرررر

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بیشتر ببینید
خونه داریم به نام شوهرم که وام بانک داره باید اسمش بمونه میدونم نظر داره طلاهام رو بفروشه برای خونه ...

اگر شوهرت نصف خونه رو بنامت میکنه مشکلی نداره به شوهرت کمک کن.وگرنه برای خودت خونه جدا بگیر.هر چند کوچیک