2777
2789
من خودم ورزشکار حرفه ای هستمتو بگو ف من تا فرحزاد رفتم (:انقدر آدمای مختلف دیدم که میفهمم کی چطوریه. ...

😅ایول. خب تازه فهمیدم منظور شما رو کامل. آره اینا که تازه شروع میکنن فقط بالا تنه میزنن و مکمل مصرف میکنن

😅ایول. خب تازه فهمیدم منظور شما رو کامل. آره اینا که تازه شروع میکنن فقط بالا تنه میزنن و مکمل مصرف ...

میخوان زود نتیجه ببینن 

اگه میخوای ورزش کنی، حتما فوتبال و دوچرخه سواری کن.

این دوتا ( مخصوصا دوچرخه) باعث میشه پاهات عضلانی شه. پا خیلی مهمه 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایشون سلیقه من نیست... در حد ۲/۵

دین من=انسانیت🤍✨️همیشه سعی کردم با وجدان خودم جلو برم🤍✨️از نسل کوروش و یوتاب و آرتمیس و آریوبرزن و...🙂🤍✨️❤️🤍💚🦁با افتخار لرم✨️🤍<اگ با نظرم مخالفی خواهش میکنم مخالفتت رو با دعوا کردن اعلام نکن>

بیشتر ببینید
آخ ته فدا بواشم، شه خواخر دور 🥰🥰💕💕💕💕💕💕💕

شه دتردور

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
میخوان زود نتیجه ببینن اگه میخوای ورزش کنی، حتما فوتبال و دوچرخه سواری کن.این دوتا ( مخصوصا دوچرخه) ...

فوتسال میرم دوبار تو هفته تفریحی دوچرخه ندارم ولی خوشم میاد خودم میرم باشگاه میدوام فقط شنا و دراز نشست و طناب میزنم از بدنسازی خوشم نمیاد. پاهام هم کلا درشت تر از بالا تنمه. ولی الان یزره پرانتزی شده پاهام باعث شده قدمم چند سانت کوتاه بشه نمیدونم چیکار کنم.

فوتسال میرم دوبار تو هفته تفریحی دوچرخه ندارم ولی خوشم میاد خودم میرم باشگاه میدوام فقط شنا و دراز ن ...

اگه شرایطش رو داری عمل کن چون سنت که بره بالا چند درجه بیشتر پرانتزی میشه و مفصل زانوت از بین میره.