2777
2789

ببرش کلاس شعری نقاشی چیزی زبان نبرش خواهشا

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید

ژیمناستیک و کاراته و اینا

نقاشی و

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

زبان که نه خیلی زوده خودم قبلا توآموزشگاه کارمیکردم میدیدم بچه های کوچیک چقدراذیت میشن

دقیفا

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید

زبان خیلی خوبه چون مغز بچه ها آمادگی بیشتری داره من معلم زبانم در سطوح مختلف.

میزان آمادگی بچه های زیر ۷سال کلاسم واقعا عالی بود و بازدهیش زیاد. خیلی هم علاقمند بودن تا مقاطع بالاتر ادامه بدن. کلا بچه ها اگه ب کلاس زبان علاقه نداشته باشند از ترم یک ب بعد نشون میدن ولی اونایی که علاقمند هستن واقعا پیشرفت بالایی دارن. استاد ما تاکید زیادی داشت که بچه ها از زیر ۷ سال شروع کنن آثار خیلی خوبی داره و من عملا اینو در تدریس هام دیدم. 

زبان خیلی خوبه چون مغز بچه ها آمادگی بیشتری داره من معلم زبانم در سطوح مختلف.میزان آمادگی بچه های زی ...

ولی من مدیرآموزشگاه زبان بودیم بچه ۴ساله اورده بودن هیچی نمیفهمیدفقط نگاه میکرد 

زبان خیلی زوده بعد۹سالگی میفرستم

من تو یه اموزشگاهی هستم که بچه های چهار سالو اینام میان برا زبان خوندن خونوادشون میگن که میخوایم از همین الان علاقه زیاد پیدا کنه به زبان من خودم از هشت سالگی شروع کردم و الان که یازدهم هستم اصلااا گیر درس زبان نیستم مثل همکلاسی هام اونا هی میگن ای کاش از چهار پنج سالگی میرفتیم و الان منی که نمیتونم تو کنکور رشتم موفق بشم میرم کنکور زبان میدم که بخاطر اینکه از زندگی نیوفتم عقب با پشت کنکوری بودن همون سال اول قبول میشم 

شما خودتون میدونین منم تجربه خودمو دوروبری هامو گفتم که کمکی به شما و دختر عزیزتون باشه♥🌹

کوردم
من تو یه اموزشگاهی هستم که بچه های چهار سالو اینام میان برا زبان خوندن خونوادشون میگن که میخوایم از ...

میدونم من خودم هم میگم چراکلاس زبان نرفتم اماآخه توآموزشگاه میدیدیم بچه های کوچیک هیچی نمیفهمن 

میدونم من خودم هم میگم چراکلاس زبان نرفتم اماآخه توآموزشگاه میدیدیم بچه های کوچیک هیچی نمیفهمن

یه اموزشگاه خوب ثبت نامش کن معمولا تا هفت سالگی فک کنم با مامان هاشون میرن کلاس زبان اونم چیزای خیلی خیلی اسون با بازی یادشون میدن حالا شما اگه نمیخواین الان بفرستین هشت سالگی بفرست بجای اون بفرست ورزش های خوب وقتی سوم و چهارم شد بفرست ریاضی یا چرتکه اینام عالین

کوردم

ما تو کتاب روانشناسی مون خوندیم که بچه ها باید تا پنج سالگی چیز های مهم زندگی رو یاد بگیرن شما تا وقتی میشه پنج سال یادش بدین به یه چیزی خیلی علاقه داشته باشه مثلا درس اگه از همین الان علاقه زیاد به درس داشته باشه هم موفق میشه هم وقت نمیکنه که سراغ عشق های الکی و دروغی الان بره هیچوقت نزارین سراغ عشق های الان بره من خودم عشق دروغین کاری کرد که فقط تو فکر اون باشم بجای درس و واقعا بدبخت شدم انشالله دخترتون خیلی تو زندگیش موفق میشه:) ♥♥

کوردم