2777
2789
عنوان

ادمایی که ضربه زدن رفتن

41 بازدید | 6 پست

اه انقدر بدم میاد یکی نصیحت میکنه درد تو تازه میکنه یا اینکه خودش از تو بدتره بعد میخواد به تو درس زندگی یاد بده و اینکه دقت کردم اگر کسی تو جمع بحث مشکلات بشه همه همو درک میکنن به من که میرسه میشه نصیحت میشه تقصیر من بودن از بس تو جمع شرکت نکردم از ترس حرف و نصیحت بقیه خسته شدم از سکوت خسته شدم

دقیقا عقده ها و عصابیتاشونو سرت خالی میکنن میرن

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده:1404/1/16.. ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دقیقا طرف به من میگه بابات مرده که مرده نباید ناراحت باشی

خدا رحمت کنه باباتو💖

طرف واقعا دیوونه اس

بها نده بهش

میبینن هیچ جا برای حرفاشون تره خورد نمیکنن میان آدمی که آسیب پذیره رو گیر میارن که خودشون خالی بشن

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده:1404/1/16.. ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

بگو احساسات خودم بکشم؟

افسردگی بگیرم باز هزار حرف بزنید پشتم 

۹۰ درصد اونا هیچ گوهی نشدن تو زندگی

هر چیزی که قیمت آن از دست رفتن آرامشت باشد بسیار گران است..پائولو کوئیلو...یاالله 😇🤍خودت مهمی فقد گور بابای بقیه🤣✌

خدا رحمت کنه باباتو💖طرف واقعا دیوونه اسبها نده بهشمیبینن هیچ جا برای حرفاشون تره خورد نمیکنن میان آ ...

مرسی 💖 واقعا بعد تازه بیست میلیون حقوقشو یک ماه نشده سر خورد و خوراک خرج میکنن از اون طرف مامان بزرگش مامانش بهش پول میدن به اینکه من افسرده ام میگه ضعیف واقعا دیوونه است 😅

بگو احساسات خودم بکشم؟افسردگی بگیرم باز هزار حرف بزنید پشتم ۹۰ درصد اونا هیچ گوهی نشدن تو زندگی

جالبه خودشون هیچی نیستن بعد میان به تو میگن اینجوری باش و اینجوری