2777
2789
عنوان

همه بهم میگن بی عرضه ام واقعا برای خودم کاری نکردم تو زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 51 پست
24

بهنرین کار رو کردی 

من ۲۵ سالگی دومین بچه رو داشتم و خیلی هم خوشحالم

زمانی که بچه هام میرفتن مدرسه یک مادر سر حال و سر زنده و شاداب بودم

و زمانی که بچه هام کوچیک بودن پا به پا شون بازی کردم

هیچ وقت از اینکه زود ازدواج کردی و مادر شدی نگران نباش از کجا میدونی دوستانت حسرت زندگیت رو نمیخورن  

فقط خدا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کاش همینطور باشه

نمیدونم چن سالت ولی عروس عموی من 27 سالگی با بچه دو قلو رفت دانشگاه فارغ التحصیل هم شد ولی خب خودش نرفت سرکار 

خودمم کلاس کامپیوتر که میرم اکثراااا بچه دارن دانشگام میرن 

کاربری دست دو نفر 

تک تکشون ظالمن. شوهره چی میگه! زنی که ازدواج کرده دیگه حق نداره پیشرفت کنه؟ حق نداره درس بخونه؟ حق نداره دنبال رویاهاش بره؟ 

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

بیشتر ببینید
مجردا در چه حالن اتفاقا تهش همه دنبال ازدواجن شما الان جلوتری فاصله سنی کمتری با بچت داری

ایشون میگه میخواسته درس بخونه کار کنه ولی شوهرش نمیذاره. اونوقت شما میگی از بقیه جلوتره؟ درد و غمش رو کم نشمار. 

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

بیشتر ببینید
تک تکشون ظالمن. شوهره چی میگه! زنی که ازدواج کرده دیگه حق نداره پیشرفت کنه؟ حق نداره درس بخونه؟ حق ن ...

خیلی خود خواهه فکر میکنه فقط باید در خدمت اون باشم اومد دید تو نی نی سایتم گفت خاک‌تو سرت که همچین جایی هستی لولت همینه دیگه انقدر احمقی منم‌ گفتم اینا تنها افرادین که حرفای منو میشنوم

حداقل زود ازدواج میکنید

زود بچه نیارید 

خودتونو پیدا کنید

درس بخونید هنری یاد بگیرید 

بعد از بچه شما تبدیل به یک زن خانه دار همیشه خسته بی انگیزه خواهید شد خواه ناخواه

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰