2777
2789

نامزد ک نمیشه تو دل و قلب خودمون نامزدیم💔 

یعنی ما همو میخوابیم مامان بابام میگه نه من خودم کارمندم معلمم بعد ایشون بازاریه موقعیت های خیلی خوبی دارم اما ما دوتا همو می‌خوایم با اینکه خیلی خانوادش گفتن خودش صد بار اومده جلو نه بابام نه مامانم راضی نمیشن ک نمیشن میگن بازاری نه 

ولی من شرایط شغلیم طوری ایفا نمیکنه که راحت برم بیرون باهاش شهر کوچیکه کسی بفهمه برام بد میشه

ولی من باهاش دست میرم کافه میرم موتور سواری میکنیم حتی همو بغل میکنیم ولی نمی‌خوام از رو گناه باشه نمی‌خوام از رو نامحرمی باشه ای خدا دعا کنید بنظرتون چه میشه کزد؟

یه صلوات برام می‌فرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂

ارتباط با نامحرم میشه 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول تو شغل آزاده اتفاقا

به شرطی کار واسه خود آدم باشه.

هیچی،یا نرو یا خانواده ات رو راضی کن عزیزم‌.اینجوری خوب نیست واقعا

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

مثلا چیکار کنی که بغل از روی نامحرمی نباشه؟

عزیزم جنس مخالفید به هم کشش دارید دیگه، دوست دارید همو

یا زنگی زنگ

یا رومی روم

یا اعتقاداتت کلا اونوری باشه با خیال راحت این حرکات رو نزن بگو در اعتقاد من نیست

یا اعتقاداتت اینوری باشه هر کاری میکنی پشتش عذاب وجدان نگیر

الان لای در موندی

شدی زنگیِ رومی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید

در صورتی که تک چرخ نزنید ،نه گناه که نداره هیچ، اتفاقا ثواب هم میکنید،در اون لحظه های عرفانیییی،روحانیییی،همه مومنین و مومنات رو یاد کنید،خواهر

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

بیشتر ببینید
خب بشه نامحرم من کاش تا ابد ایشون باشه من ک مذهبی نیستم زیاد

اینم اشتباه خیلی ایرانی ها، مذهب اشتباح چون ما ایرانی ها شریعت و طریقت داریم باید انسانیت همراه مسلمونیت داشته باشیم نمیتونیم مثل کشورهای اروپایی فکر و تفکر و مقایسه و انسانیت خالی داشته باشیم 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
پول تو شغل آزاده اتفاقابه شرطی کار واسه خود آدم باشه.هیچی،یا نرو یا خانواده ات رو راضی کن عزیزم‌.این ...

شغلش انگار پخش کلی داره چند تا شعبه با این سن کم درسته از پدر رسیده ولی بازم جربزه داشته 

مثلا چیکار کنی که بغل از روی نامحرمی نباشه؟عزیزم جنس مخالفید به هم کشش دارید دیگه، دوست دارید همویا ...

موندم لای در از وقتی کارمند آموزش پرورشم یکم مذهبی شدم وگرنه ما باهم میای راختیم بغل و بوس و همه چی ب راهه🥴😂😔