2777
2789
عنوان

کیا یه ساله صله رحم نداشتن با خانواده پدری

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 54 پست
چرا رفت وآمدها اینقدر کم شده من خودم به شخصه آدم خیلی خیلی اجتماعی بودم واینقدر از مهمونی دادن ومه ...

از یه طرف گرونی ، از یه طرف حرف و حدیث ها ...

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

۱۷ساله رفت آمدی نداریم

در حد مراسمات عزا و عروسی سالی یک بار اونم اگر همچین چیزا پیش بیاد همو میبینیم

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این حکومت و شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

من‌۱۷ ساله نرفتم شهرشون ‌هیچکدوم از عمه ها و عموها و‌مادرو پدر بابامو ندیدم 

آخرین بار ۱۰ سالم بود الان ۲۷ سالمه 

اونا هم نه زنگی نه چیزی،الان هیچکدوم نمیشناسم اگه ببینم همشونم بچه و نوه و عروس داماد دارن الان

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

چندین ساله بابام که شهیدشد دیگه رفت امدشون ب خونه ماقطع کردند هممون خیلی بچه بودیم تا بزرگ شدیم بعد ۲۰ سال یادشون اومد که عموزاده دارن دوتا داداشای منو تور کردن سمت خودشون کشیدن بهشون زن دادن دخترای عموم هردو بیسواد دست چپ وراستشون بلندنبودن بخاطر ارث ومیراث بخاطر اینکه توزمین های داداشام نفت دراومده چقد جادو توحلق داداشام کردن باورت میشه بدون اطلاع ما رفتن ازمایش رفتن عقد بعدش از اینور اونور مادرم فهمید هعییی خدا چی بگم 

یه صدسالی هست بااین عقده ایای جادوگر حسود روانی کاتیم

درکت میکنم 

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
۱۷ساله رفت آمدی نداریمدر حد مراسمات عزا و عروسی سالی یک بار اونم اگر همچین چیزا پیش بیاد همو میبینیم

هفده سال!!!؟

برات مهمه یا عادت کردی؟

چندین ساله بابام که شهیدشد دیگه رفت امدشون ب خونه ماقطع کردند هممون خیلی بچه بودیم تا بزرگ شدیم بعد ...

خدا بابات رو بیامرزه 

واقعا بعضیا بلدن نقشه بکشن ، از راه بدر کنن ، تور کنن ، منفعت دنیایی ببرن ....

همه شم دنیاییه ....نمی‌دونن اون دنیا چی در انتظارشونه ...

منم چون ازشون دورم ارتباط ندارم، اگه سالی یبار ببینمشون که انقد میرن تو قیافه و خودشون میگیرن بدم او ...

کیا؟!

چقدر بد بود وچقدر اونا قالتاق

درکت میکنم چقدر سخته و آدم بهش که چه عرض کنم ، به روح و روانش برمیخوره !