2777
2789
عنوان

ولی خوش به حال مشهدیاا🥹😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 100 پست
من آخرین بار که رفتم دلم خیلی شکسته بود رفتم برای خدافزی ضریح رو بوسیدم یهو خادم دستمو گرفت گفت بیشت ...

واااای باور کن امام رضا میخواسته ببشتر بمونی پیشش😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخرین بار نمیدونم کی بود حرم رفتیم اونم چون فامیلامون از شهرستان اومده بودن. عین دریا واسه شمالیاست

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
بیشتر ببینید
ماهم امامارو راه وصل ب خدا میبینیم چیزی جز این نیست ماهم جز خدا کسی رو نمپرستیم خدا خودش امام هاشو ب ...

عالیه. اعتقاد شما اینه

بحثی نداریم.

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

گفتم کهمن فقط ب خدا اعتقاد دارمدینی جز خدا ندارم دلیلی نداره با یه آدم ۳۰ ساله بخاین بحث اعتقادی کنی ...

بحثی نیس قشنگم فق دلمون میخواس توهم این حس ناب رو درک کنی

اصراری نیس ولی اگ ی روزی دلت شکست ناراحت بودی یاد حرف من بیفت ی بار بیخیال همه ما و اعتقاداتمون و بیخیال عقاید خودت برو حرم بشین با آقا حرف بزن....

بله صد درصد من مغازه شوهرم کناره حرم ولی میرم پیش شوهرم حرم نمیرم

چرا؟   من ۱۵ ساله دلم لک زده برم مشهد!  حداقل نزدیک تر از ما هستی به حرم فردا از طرف من یه سلام به امام رضا بده! 🌷

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.

ینی ما مشهدیا ک همش میریم حرم امام رضا پرستیم؟؟

وا

من ب شما چیکار دارم؟

گفتم اعتقاد من فقط خداس و فقط خدارو میپرستم

چیکار دارم ب بقیه؟!

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.