2777
2789
عنوان

چیکار کنم بنظرتون طلاق بگیرم بچه بیارم چیکار کنم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 41 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه دار نشو ...

از اونجایی که هیچوقت دلم نمیاد به عنوان اولین پیشنهاد بگم طلاق ...

نظرم اینه که اول بری مشاور ، بعد از بزرگترا کمک بخوای ، بعدا اتمام حجت کنی و اگ بی فایده بود به طلاق فکر کنی

فقط بچه دار نشو به هیچ وجه خواهش می کنم ازت

گول خوردم😭😭😭😭😭

اشتباه کردی تموم شد ـاللنم گول همون به اصطلاح جاری هارو نخور. خودت رو نجات بده ـ. تو مستحق یه زندگی پر از ارامش و خنده از ته دلی  نه هر روز عذاب و ضجه و گریه و تحقیر و توهین 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

پرده مهم تره يا زندگى مزخرفى كه الان داره ؟؟ پرده رو ميشه رفت ترميم كرد اگه خيلى براتون مهمه .

برای ما مهم نیست. برای این  ناراحتیم که بعضی خانواده ها وقتی بفهمن دختره شون تو عقد عروس شده احازه برگشت نمیدن. وگرنه فقط ربط به رابطه تو عقد نداره.یکی از دوستان من خواهرش تو عقد شوهرش فوت کرد و ایشونم دختر بود هم مهریه گرفت هم دیه و با پسر ازدواج کرد و به خانواده شوهرشم با اطلاع شوهرش نگفت که قبلا عقد کرده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

جاریات خودشون بدبخت شدن میخوان تورو هم بدبخت کنن . تو از زندگیت راضی نیستی ی بچه بیاری حالت بدتر از اینم میشه . هیج مردی تاحالا با وجود بچه سربه راه نشده . مرد خوب از اول خوبه و خانواده دوست و مسئولیت پذیر . 

اشتباه کردی تموم شد ـاللنم گول همون به اصطلاح جاری هارو نخور. خودت رو نجات بده ـ. تو مستحق یه زندگی ...

نمی‌دونم چطور شروع کنم چطور قوی باشم چه شغلی انتخاب کنم که رو پای خودم ب ایستم.

حامی ندارم

کاربر قدیمی هستم🥲🌱 1396/12/2

اشتباه کردی تموم شد ـاللنم گول همون به اصطلاح جاری هارو نخور. خودت رو نجات بده ـ. تو مستحق یه زندگی ...

شوهر عوضیم گفت مهریه رو نمی‌دم بهت کاری میکنم خودت درخواست طلاق بدی ک مهریه ببخشی آنقدر ۷ سال تو رابطه بودم باهاش بدبختی کشیدم بعد بیام مهریه رو ببخشم ؟ خیلی ظلمه در حقم 

نمی‌دونم چطور شروع کنم چطور قوی باشم چه شغلی انتخاب کنم که رو پای خودم ب ایستم.حامی ندارم

مگه چند سالته دختر.. دوست من ۱۸سالگیرفت استارت طلاقشو زد  ا،پدر و مادرشم حمایتش نکردن اومد تهران رفت سرکار و کارهای طلاقشم اوکی شد چون شوهرش دیگه اعتیاد شدسدش برای دادگاه محرزشده بود و پرونده زندان داشت. سریع طلاق گرفت اللمم تو پانسیون بانوان زندگی میکنه و سرکارشم میره 

مگه چند سالته دختر.. دوست من ۱۸سالگیرفت استارت طلاقشو زد ا،پدر و مادرشم حمایتش نکردن اومد تهران رفت ...

من خودم فرزند طلاقم بابام کمپ بددل. روانی معتاده واسه همینم شوهرم طمع کرده می‌دونه هیچکسو ندارم 

مامانم ازدواج کرده زندگی داغون داره بدبخت شده 

پیش مامانم خونه پدربزرگم بزرگ شده بودم . شوهرم ک از همه بدتر

بنظرت با شرایط زندگی گوه من میتونم چکاره شم چیکار کنم؟

من خودم فرزند طلاقم بابام کمپ بددل. روانی معتاده واسه همینم شوهرم طمع کرده می‌دونه هیچکسو ندارم ماما ...

مکه حتما باید برگردی پیش خانواده ت. قرار نیست تا ابد جور خانواده ی بدت رو تو پس  بدی. هر چی ادم موفق بوده خانواده موفق نداشتن دختر گل. رو پای خودت وایستا.. این دوست منم خانوده ش داغون بودن از دست اونا ازدواج کرد و طلاق گرفت و اومد تهران و داره برای خودش زندگی میکنه اینده شو میسازه.. هیچ وقت اینده تو فدای گذشتت نکن.. از طریق جای ویژن و ای استخدام و ایران استخدام میتونی شغل مورد نظر خودت رو پیدا کنی